Juha Utala saattaa päästä taas tuulettamaan Gal Gadot Rcingin rattailla.
Juha Utala saattaa päästä taas tuulettamaan Gal Gadot Rcingin rattailla.Kuva: Roosa Lindholm

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Voimatamma palaa parrasvaloihin

Ideavihjeessä hyökätään varmalla liikkeelle.

Juha Utalan valmentama Gal Gadot Racing laukkasi toissa kerralla alkumatkasta, minkä jälkeen esiintyi taustalla edukseen, eikä olisi ilman erhettään menestymiseltä välttynyt. Viimeksi se koitti kovassa Espoon Palkinnossa, missä laukkasi sisäradan puristuksessa kiihdytyksessä. Vaikka epäonnistumisia on tullut, kunto Gal Gadot Racingilla on edelleen mainio. Jos tamma tänään pääsee kiertämään bravuuripaikalleen johtavan rinnalle, se pystyy vyörymään voittoon saakka. Gal Gadot Racing on alustavissa prosenteissa vitossuosikki 13:n lukemallaan.

Toisessa kohteessa yllätyshakuna toimii kuuden prosentin Oon Eka. Kolmannessa jättisuosikki Barkov Evo varmistetaan kyvykkäällä, mutta turhan kuumana käyvällä Nemea Icemanilla sekä Zara Halmilla. Sisusarja koitetaan selvitä Issakan Valolla ja Cupidolla, koska budjetti tuli vastaan. Viidennessä kohteessa potinnostoa haetaan tauluaan vaarallisemmalla, huippujuoksun saavalla Stonecapes Unitylla. Päätöksen yllätyshaut ovat Lexus Dream ja Always Ready, jotka tarvitsevat huonoilta lähtöpaikoiltaan vähän tuuriakin.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 8 Gal Gadot Racing (4, 6)

Toto65-2: 7, 10, 1, 3, 5 (11, 4)

Toto65-3: 3, 4, 2 (11, 5)

Toto65-4: 8, 3 (6, 12)

Toto65-5: 3, 7, 9, 1 (6, 4)

Toto65-6: 5, 2, 7, 12 (9, 1)

1 x 5 x 3 x 2 x 4 x 4 = 480 riviä – 48,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 8, Toto65-5 Duo-1

Emma Väre: Xenia Comery (7) laukkasi viimeksi yhteen askeleeseen, muuten oli koko päivän oikein hyvän tuntunen. Muutan vähän kengitystä ja jos vaan pysyy askelillaan tänään niin odotan kyllä hyvää suoritusta.

Mathilde Halm (1) teki viimeks taas oikein hyvän suorituksen ja voitti varmasti. Kotona kaikki hyvin tässä välissä ja onnistuneella reissulla odotan kolmen sakkiin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi