5-vuotias Kungen on illan ideavarma.
5-vuotias Kungen on illan ideavarma.Kuva: Mia Mäki-Maunus

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Yksi kisa terävöitti tarpeeksi

Varmana toimii yhden startin sairastaukonsa jälkeen alle saanut Kungen.

Miika Tenhusen treenaama 5-vuotias Kungen löysi kesäkaudella hyvän vireen, mutta sitten sotkivat sairastelut, jotka kiusasivat laajasti Tenhusen tallilla. Nyt hänen valmennettavansa ovat palailemassa tositoimiin, ja Kungenkin on ehtinyt starttaamaan kerran. Se palasi 28. syyskuuta Lahdessa tositoimiin lopun hylkäyksestä huolimatta ihan positiivisella suorituksella, ja Tenhunen uskoo lahjakkuuteensa parantavan tälle kertaa. Laitetaan alustavissa prosenteissa kakkossuosikin asemassa oleva Kungen ideavihjeen varmaksi.

Avauskohteessa Zelos on vahvoilla, mutta varmistetaan se laukkariskinsä vuoksi. Toisen pitäisi taas olla Rosiman heiniä, mutta laukka- sekä huonompi startti alla se saa ideavihjeessä lappukavereita. Neljännessä kohteessa Bossaroundin kaveriksi otetaan Nemea Iceman. Neljänteen tulee mukaan kolme eniten peliä kerännyttä, ja päätöskohteen yllätyshaku on Global Agency.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 6, 5, 8, 7 (2, 3)

Toto65-2: 1, 9, 10, 6, 11, 7 (3, 2)

Toto65-3: 5 Kungen (7, 10)

Toto65-4: 5, 3 (2, 10)

Toto65-5: 5, 11, 7 (4, 10)

Toto65-6: 1, 9 (5, 12)

4 x 6 x 1 x 2 x 3 x 2 = 288 riviä – 28,80 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Ilona Mäkinen: Dodiille (2) hyvä montedebyytti viimeksi yhden ratsastuskerran kokemuksella. Uskon että parantaa edellisestä ja pystyy paalulta aika korkealle.

Lähtö 2

Emma Väre: Viimeks jo hetkittäin Who Knows Rosen (3) jarrupoljin hellitti, toivon mukaan Antti saa hellittämään vielä lisää. Paikka ookoo, ennätyksessä pitäis edelleen olla tiputusvaraa.

Lähtö 3

Jyrki Jauhiainen: Valmentajan loukkaantumisesta johtuen Applehill's Boss (8) sai tavallista kevyemmät viimeistelyt. Radalta 8 juoksunkulku ratkaisee, ainakin rahoille.

Lähtö 5

Ilona Mäkinen: New Grove Waylon (3) oli viimeksi huonolta lähtöpaikalta ok suoritus. Nyt hyvä paikka ja pääsee lähdössä lähelle kärkeä. Kokeillaan vaihteeksi vetolappuja loppumatkan piristykseksi.

Lähtö 8

Christa Packalén: Global Bring It On (11) teki viimeksi hyvän laukan paikkauksen ja treeneissä kaikki ok. Taas huono paikka mutta toivotaan sopivaa juoksua niin kirii kyllä lopun kovaa. Ei muutoksia.

Jyrki Jauhiainen: Valmentajan loukkaantumisesta johtuen Lex Liberty (12) sai tavallista kevyemmät viimeistelyt. Radalta 12 juoksunkulku ratkaisee, vauhtijuoksulla ainakin rahoille.

Lähtö 9

Christa Packalén: Thai Greenwitchillä (7) on ollut treeneissä kaikki normaalisti viime startin jälkeen. Nyt laitetaan ekaa kertaa jenkkikärryt meiltä juostessa, Norjassa on mennyt paljon niistä. Odotus olisi että ravilla pärjäisi, paikka on toki vähän haastava.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi