Top Class Kemp on yksi kolmesta yllätysmerkistä viidenteen kohteeseen.
Top Class Kemp on yksi kolmesta yllätysmerkistä viidenteen kohteeseen.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Yksi kohde pelkillä tärppimerkeillä

Viidenteen kohteeseen otetaan mukaan kolme hevosta, joista yksikään ei iltapäivän peliprosenteissa ole yli kymmenen lukemissa.

Viides kohde on yllätysaltis, eivätkä suosikit oikein maistu, joten kokeillaan kohde ideamerkeillä. Markku Niemisen valmentama Top Class Kemp oli viimeksi kirissään vähän tasainen, mutta kisaa edelsi kahden kuukauden kilpailutauko, joten nyt voisi olla parempaa luvassa. Starttinopea ruuna juoksee keulassa tai 2. sisällä. Toinen merkki on Capercaillie Cock, joka oli toissa kerralla hyvä 2. ulkoa ja menetti viimeksi pelin väsyneen takana. Kolmantena mukaan urallaan vain kerran voittanut, mutta tämän päivän tehtävässään takarivistä huolimatta realistisen voittosauman omaava 5-vuotias Alma Cotter, joka lopetti viimeksi hänniltä oikein hyvin.

Avauskohteessa uskotaan paalun hevosiin, ja toisessa alle 10-prosenttisista otetaan mukaan Gimma ja Franselmi. Kolmannen kohteen suursuosikki Astrumia ei tehnyt mieli varmistaa ennen Effronte Photon poisjääntiäkään. Neljäntenä kohteena ajettavassa suomenhevosten tammalähdössä saattaa alku mennä liian reippaaksi, mikä nostaisi vahvojen alle viisi prosenttisten Varoituksen ja M.A. Pisteen osakkeita. Päätöskohteen Morris on kahdella prosentillaan hämmentävän vähän pelattu.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 1, 4, 7 (12, 13)

Toto65-2: 2, 5, 13, 10, 3 (7, 6)

Toto65-3: 5 Astrum (8)

Toto65-4: 1, 4, 8, 9, 10, 3 (7, 6)

Toto65-5: 1, 3, 11 (7, 2)

Toto65-6: 5, 1 (11, 3)

3 x 5 x 1 x 6 x 3 x 2 = 540 riviä – 54,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 6

Risto Airaksinen: Anything For You (7) oli viimeksi parempi. Ei tuntunut viimeisessä kaarteessa hyvältä, mutta loppusuoralla kun vauhti hiljeni väsyvien takana oli voimia jäljellä. Nyt vetolaput takaisin ja kengät pois. Jos saa hyvän juoksun en ylläty voitostakaan. Treeneissä tuntunut hyvälle.

Lähtö 8

Mari Salminen: Capercaillie Cockille (3) tipahti viime kerralla sammuva niin totaalisesti syliin, että kaikki mahdollisuudet sulivat viimeiselle takasuoralle. Ruuna sai tulla omaa tahtiaan maaliin, ilman patistusta kun asetelma oli epätoivoinen. Hyvällä mielellä seniori ruuna on ollut, ja pakko kai se on uskoa, että joskus vielä tämä huono onni juoksun kulkujen suhteen kääntyy.

Lähtö 9

Kari Savolainen: Morris (5) oli pussissa viimeksi, menetti hyvän sijan. Tuntuu olevan nousukuntoinen.

Lähtö 10

Pinja Puustinen: Tähän starttiin ollaan tähdätty Last Gunslingerillä (5) ja ajetaan ilman etukenkiä, josta on ollut tälle hyötyä. Kaksi viimeistä starttia on juossut huonoilta lähtöpaikoilta, eikä sijoitukseen kannata kiinnittää kovin huomiota. Lähtöpaikka parani huomattavasti viimeisestä startista, juoksunkulku ratkaisee. Kuopion startin jälkeen on ollut normaali.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi