Elan on monien luottama suosikkivarma. Mutta kuka onkaan vihjeen ideavarma?
Elan on monien luottama suosikkivarma. Mutta kuka onkaan vihjeen ideavarma?Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Yllätykseen keulasta tai suosikin selästä - lue Mobiilihepan valmentajakommentit

Vermo tiedotti aamulla, että ravit siirretään keliolosuhteiden vuoksi alkamaan vasta klo 19.30 ja Toto65-kierros käynnistyy klo 20.45. Ideavihjeessä on suosikki- ja ideavarma.

Suosikkivarmalla aloitetaan. Elan on kerännyt alustavasti hulppean yli 80 prosentin kannatuksen, mutta silti sitä ei ole mielekästä varmistaa. Ruuna hakee johtopaikan ja vetää maaliin saakka. Vielä toinen ja kolmas kohde mennään pelkillä pelihevosilla, mutta sitten avataan ovet yllättäjille.

Neljännessä ja kuudennessa kohteessa se tarkoittaa paljon merkkejä, ja viidenteen lätkäistään ideavarma. Jorma Ruokosen valmentama Eli Wallach kiri viimeksi A Kind Of Magicin voittamassa nousijadivisioonafinaalissa 3. sisältä hyvin ja oli viides. Ruuna avaa liukkaasti, eikä keulajuoksu ole poissuljettu vaihtoehto. Siinä se ei tosi kovin kovaa prässiä kestä, joten ei olisi Kari Venäläiseltä huono idea hakea suosikki Eventful Swampin selkä. Riskejä siis toki on, mutta Eli Wallach on pelattu vain neljä prosenttia, joten napataan ruunasta ideavihjeen ankkuri.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 5 Elan (9, 7)

Toto65-2: 2, 3 (9, 8)

Toto65-3: 6, 5, 7 (12, 9)

Toto65-4: 2, 3, 10, 12, 6, 4, 9, 1 (11, 8)

Toto65-5: 5 Eli Wallach (3, 7)

Toto65-6: 5, 7, 6, 4, 1, 10 (2, 8)

1 x 2 x 3 x 8 x 1 x 6 = 288 riviä – 28,80 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentteja Mobiilihepasta

Lähtö 2

Jyrki Jauhiainen: A RM (10) löi Lappeessa pahasti takajalkaan, nyt suojataan paremmin ja kevennetään etupäätä. Paikka ok, kun tällä ei voi satsata lähtöön.

Lähtö 4

Janne Bährend: Pehmeä rata iso miinus, Karlo (7) tarvii pärjätäkseen napakan alustan.

Lähtö 5

Pia Räikkä: Simon Angel (5) jatkaa tasaisen varmaa suorittamista. Lähtöradat ovat vaan meille kokoajan haasteellisia. Rahasija tavoitteissa kunhan tamma lähtisi ravilla matkaan vaikealta vitosradalta. Mahdollinen kurakeli ei haittaa isoa, mutta kevytaskelista tammaa.

Lähtö 7

Jyrki Jauhiainen: Lex Libertyn (7) selkä vaivasi syksyllä, lepäsi ja hoidettiin. Vuoden alusta on treenattu ja menee hyvin. Mikelissä kävi kuumana eikä saanut pitoa lohkeilevasta lumipolanneradasta. Lappeessa "hyvä, mutta ei ollut tilaa kääntää". Nyt hankala paikka, jos juoksunkulku natsaa on rahoilla.

Ilona Mäkinen: New Grove Waylon (10) on tasaisen hyvässä kunnossa. Selkien vetäessä, pystyy taas pärjäämään.

Lähtö 8

Ilona Mäkinen: Eventful Swamp (3) oli tosi hyvä viimeksi. Iloinen ja virkeä poika kotona. Hyvältä lähtöpaikalta odotukset taas kärkimatsiin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi