Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: EM-osakilpailut leveästi ja kapeasti
Antti Teivainen on avainroolissa tänään Vermon Toto65-kierroksella.Kuva Anu Leppänen.

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: EM-osakilpailut leveästi ja kapeasti

Kokelasohjastajien Euroopan mestari ratkeaa tänään Vermossa neljässä osalähdössä, joista kaksi on Toto65-kohteita. Ideavihjeen varmoja ajaa Antti Teivainen.

Varmat ovat Reijo Vuorenmaan treenaama Ämpäri ja Aripekka Pakkasen Muska. Ämpäri starttasi viime perjantaina Seinäjoella, missä teki 5. ulkoa 1300 metrin kirin ja runttasi ykköseksi. Maalisuoralla askellus oli hieman epävarmaa, mutta hienosti ruuna joka tapauksessa kokoanisuudessaan taas esiintyi ja venytti kaksariputkensa jo kuuden startin mittaiseksi.

Voimillaan vaikutuksen tehnyt Ämpäri kisaa tänään ensimmäistä kertaa kolmella kierroksella. Tuskin matka ainakaan haitaksi on, ja kun todennäköisin juoksupaikka on keulassa, tosi hyvä esimerkiksi 40 metriä taaempaa starttaava Vonkari saa olla, jos meinaa Ämpärin tänään kukistaa. Ämpärin peliprosentti on iltapäivällä toiseksi eniten peliä keränneenä 20:n tietämissä.

Kolmevuotias Muska on lahjakas aloittelija ja voitti viimeksi keulapaikalta miellyttävällä tyylillä. Tamma juoksee tänäänkin johtopaikalla ja on vaikea ohittaa.

Toinen kohde on kokelasohjastajien EM-osakilpailu, jossa suurin osa kuskeista on tuntemattomampia. Wishing Dreams ja Suomen edustaja Riku M. Lindgren ovat suosikki, mutta mitenkään erityisen loistelias kyvykäs tamma ei ole tämän vuoden starteissaan ollut. Ideavihjeessä kohteeseen revitetään.

EM-kisa päättyy kolmanteen kohteeseen, joka koitetaan selvitä kapeasti kahdella merkillä: todennäköisimmällä keulahevosella One Who Runilla ja ilman kenkiä juoksevalla Holy Jackilla.

Tästä kupongille:

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi