Suvelan Rinssi on tänään vihjeen ensimmäinen varma. Kuva: Anu Leppänen
Suvelan Rinssi on tänään vihjeen ensimmäinen varma. Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto75-ideasysteemi Tampere: Tukipilarit jaksavat tehdä töitä

Tampereen Toto75-kierroksella on monta erilaista tapaa lähteä rakentamaan systeemiä. Ideavihjeessä haetaan isompaa pottia, joten Siirin Valtsu saa varmistuksia. Se on toki huipputasaisen kierroksen selvästi todennäköisin voittaja.

Suvelan Rinssi on avauskohteessa suhteellisen oikein pelattu suosikki. Ravilla hevosella on hyvä mahdollisuus voittaa, vaikka juoksunkulku ei menisi ihan helpoimman kautta. Lahdessa oli kurakeli, ja Suvelan Rinssi oli keulaan edettyään omaa luokkaansa. Viisivuotislähdössä vastassa oli mm. Sipisee, joten rahasarjassa menestyskulku voi aivan hyvin jatkua.

Listas Minttu on tasaisessa lähdössä maistuvin pelihevonen. Ei sen pelikannatus välttämättä hirveästi alakantissa ole, mutta kahta kovaa taukohevosta on ehkä pelattu kokonaisuutena liikaa. Listas Minttu on ollut kahteen viimeiseensä mainio, vaikka totosijat ovatkin kiertäneet sitä. Viimeksi alkulaukka pilasi pelin ja sitä ennen tamma tuli päätöskierroksen kiertämällä 11,9.

Callela Lincoln kilpailee nousuvireessä ja on kierroksen kolmas varmavalinta. Sen kohdalla paljon riippuu kiihdytyksen onnistumisesta, sillä kahdessa aikaisemmassa kisassa hevonen on joutunut sisäradalta päästämään valtaosan porukasta alussa edelleen. Tuorein suoritus oli kuitenkin kerrassaan mainio, ja hevonen voi edelleen mennä pykälän verran eteenpäin.

Kriteriumissa parhaat merkit ovat lähes pelaamattomat Deep Blue Font ja American Zakke, jotka molemmat voivat järjestää suuryllätyksen. Suomenhevosten puolella Siirin Valtsu taitaa voittaa, mutta toisaalta sen saama luottamus on vaikeassa pelimuodossa räjähtänyt pilviin.

Tästä kupongille:

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi