Stonecapes Unity on kirinyt hienosti tuoreimmissa starteissaan. Tässä se voittaa 2.2.2022 Vermossa.
Stonecapes Unity on kirinyt hienosti tuoreimmissa starteissaan. Tässä se voittaa 2.2.2022 Vermossa.Kuva Pekka Salonen

Hevosurheilun Toto75-ideavihje Helsinki: Kirikykyä, keulasoolo ja voimamies

Stonecapes Unity hakee hyvistä selistä iskupaikkaa kärkeen. Eventful Swamp pyrkii johtamaan maaliin saakka. Suvionni puolestaan jyrää ravatessaan muilta jalat alta.

Stonecapes Unity on mielenkiintoinen ideahevonen launtaille. Takarivi voi osoittautua loistopaikaksi, sillä Stop The Press on innokas hevonen, jolla on oikeastaan aina keulajuoksulla hirttänyt kaasu pohjaan. Toisaalta se on lahjoiltaan omassa kastissaan, ja turhasta energisyydestä huolimatta veto on kestänyt usein perille saakka. Mikäli hevonen jatkaa koheltamista näissä kovemmissa lauantain lähdöissä, on yli-innokkuus alussa entistä suuremmassa vaarassa kostautua loppusuoralla.

Stonecapes Unity pystyy käyttämään tilaisuuden hyväkseen, jos vain pääsee etenemään vetävissä selissä maalisuoran alkuun saakka. Se on kahdessa tuoreimmassa startissaan kirinyt aivan hänniltä hurjasti, ja samanlaisena se pystyy selkäjuoksulla tykittämään hyvätasoisen lähdön ykköseksi. Edellyttäen, että avauskierroksella mennään reipasta, eikä päätöspuolikas ole enää yhtä kova kuin alkumatkan vauhti.

Eventful Swamp on kierroksen luottohevonen. Pakilta tulee hurjia vastustajia, mutta lämminveristen lähdöissä on Vermossa tunnetusti hyvin vaikea kiertää ykköseksi saakka. Eventful Swamp kulki viimeksi pitkällä matkalla 1.16-tuloksen, ja teki sen juoksemalla keulahevosen rinnalla. Se pystyy menemään täyden voltin 1.14-aikaan, jolloin ykkössija on paalupaikalta lähellä. Kun kaksi kovinta vastustajaa palaavat molemmat tauolta radoille, on Eventful Swamp luonteva tukipilari peleihin.

Suvionni on käyttökelpoinen suosikkivarma, sillä hevosen vire on hurja, eikä se ole koskaan ollut tarkka juoksusta. Laukkariski on toki olemassa, ja tämä on hyvä huomioida riskitekijänä ennakkoon. Johonkin lappuun voi ottaa Issakan Valon kaveriksi, mutta kolmas varma antaa mahdollisuuden ottaa muihin kohteisiin kaikki mieluisat merkit. 

Tästä kupongille

Hevosurheilun Toto75-ideasysteemi Helsinki

Toto75-1: 4, 2, 8, 9, 3 (6, 7)

Toto75-2: 8, 3, 7, 1, 11, 2 (4, 5)

Toto75-3: 9 Stonecapes Unity (6, 7)

Toto75-4: 6, 3, 10, 4, 1, 11, 2, 9 (8, 12)

Toto75-5: 1 Eventful Swamp (11, 14)

Toto75-6: 8 Suvionni (9, 1)

Toto75-7: 1, 2, 3, 5 (9, 10)

5 x 6 x 1 x 8 x 1 x 1 x 4 = 960 riviä – 48,00 euroa 0,05 euron peruspanoksella

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Jyrki Jauhiainen: Applehill's Boss (2) kuumeni viimeksi voltissa ja jäi toivottomasti, kulki taustalla mallikkaasti. Kouvolassa vauhti viidennellä radalla meni liian kovaksi. Kahteen näitä edeltävään laukkaan syy ei ollut hevosessa. Kohtaa nyt kovia, hyvältä paikalta rahoille.

Lähtö 6, Toto75-2

Susanna Purojärvi: Hipassi (12) ei saanut viimeksi johtavan takaa mahdollisuutta. Hevonen oli hyvänoloinen ja kaikki pitäisi olla kunnossa edelleen. Lähtörata 12 lyhyellä matkalla on huonoin mahdollinen, ja sieltä ollaan juoksunkulun armoilla.

Lähtö 7, Toto75-3

Kaisa Tupamäki-Kukkamo: Rudebox (1) oli viimeksi Jyväskylässä pikkutauolta ihan kohtuullinen. Se tuli starttiin aika kevyellä valmistelulla. Se sai matkalla vielä prässiä, joten pieni notkahdus lopussa oli ihan ymmärrettävää. Uskon, että tuo startti vei eteenpäin. Ruuna avaa vauhdikkaasti auton takaa, joten kyllä ykkösradalta asemat saa. Santtu (Raitala) tietty päättää taktiikasta tilanteen mukaan.

Jyrki Jauhiainen: A RM (8) teki viimeksi hyvän suorituksen, nyt taas huono paikka ja edellistä kovempi vastus. Juoksun kulku ratkaisee, sen onnistuessa rahoille.

Lähtö 8, Toto75-4, Toto4-1

Christa Packalen: MAS Flash (10) oli viimeksi oikein positiivinen, ja treeneissä ei ole sen jälkeen ollut mitään negatiivista. Tänään vähän kehno paikka lyhyelle matkalle, mutta toivotaan kärjeltä ylivauhtia. Voitto olisi ehkä pieni yllätys tuolta paikalta, mutta pystyy varmasti tekemään taas hyvän kirin.

Lähtö 11, Toto75-7, Toto4-4, Troikka

Emma Väre: Cream Candy (2) on tehnyt tänä vuonna loistavaa jälkeä, karsinnassa jäi ehkä hitusen varaakin kun rullasi maaliin. Kotona välissä paremman tuntuinen kuin ennen karsintaa, keulasta ajetaan jos sinne ensin päästään. Vetolaput tulee tähän starttiin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi