Jani Suonperä juhli derbyn voittoa. Landen Paukku on mukana päätöskohteessa, mutta sitä ennen tulessa on uusi hankinta Ari Potter.
Jani Suonperä juhli derbyn voittoa. Landen Paukku on mukana päätöskohteessa, mutta sitä ennen tulessa on uusi hankinta Ari Potter.Kuva: Roosa Lindholm

Hevosurheilun Toto75-ideavihje Joensuu: Suosikkivarmoja ei voi ohittaa

Ari Potter ja Exclusive Matter ovat omissa kohteissaan erittäin todennäköisiä menestyjiä. Onneksi tarjolla on lähes 80 000 euron jackpot, joka tietää muhkeaa palautusprosenttia.

Ari Potter aloittaa Suomessa statistiikalla 12: 11-0-0, eli vain kerran hevonen on kohdannut parempansa. Jani Suonperän huutokaupasta ostama Ari Potter on tietyllä tavalla kääntämätön kortti, mutta hevosen riittävyydestä rahasarjoihin ei ole epäselvyyttä. Alla on yksi Kaustisen harjoitusravilähtö, joka oli rajattu kilometriaikaan 1.30, mutta kisassa mentiin kuitenkin reilusti kovempaa. Ari Potter kellotti kilometriajan 25,1, ja tuli lämminveristen seassa maaliin. Siirin Veeti ja kumppanit ovat hyviä, mutta suursuosikki on uransa starteissa esittänyt tämän kisan ykköseksi oikeuttavia otteita.

Exclusive Matter palasi tauolta häikäisevällä suorituksella. Se haki voimalla 11-avauksessa kärkipaikan ja haltuunsa. Loppumatkasta ohjastaja Tommi Kylliäinen piti porukkaa kasassa, ja vasta päätössatasella valjakko irtosi näyttävästi muilta. Exlucive Matterille jäi kosolti voimia vastastoon, jotka tarvittaessa on varaa ottaa tänään käyttöön. Kaiken järjen mukaan suosikki etenee ulkoakin varhain kärkipaikalle, josta sen tappio olisi iso yllätys.

Toisen kohteen La Cerise on hyvä haku, sillä se on luokaltaan riittävä suosikkipariin nähden. Lisäksi suoritus viimeksi oli sijoitusta parempi, ja tamma on mahdollisesti jo tänään yllätysvalmis.

Zara Avenger on kierroksen kolmas suuri suosikki. Napataan sille kaveriksi MAS Filbert, joka yllätti Toto75-lähdössä toiseksi viimeisessä startissaan. Viimeksi kiritilaa ei rintaman takaa tullut koskaan kunnolla, ja voimia jäi tähteelle. MAS Filbert voi sisäradalta sopivasti tilaa saadessaan lyödä suosikin, mikäli sen juoksu ennen kirivaihetta on mennyt hieman raskaaksi.

Tästä kupongille

Hevosurheilun Toto75-ideasysteemi Joensuu

Toto75-1: 9, 1 (2, 5)

Toto75-2: 6, 3, 5, 4, 1 (11, 10)

Toto75-3: 6 Ari Potter (8, 10)

Toto75-4: 13, 12, 1, 15, 16 (9, 8)

Toto75-5: 10, 8, 1, 11, 6, 12 (9, 4)

Toto75-6: 8 Exclusive Matter (5, 1)

Toto75-7: 6, 11, 4 (5, 3)

2 x 5 x 1 x 5 x 6 x 1 x 3 = 900 riviä – 45,00 euroa 0,05 euron peruspanoksella

Valmentajakommentteja Mobiilihepasta

Lähtö 4, Troikka

Kirsi Tolvanen: Pieni kysymysmerkki on, että tallissa on ollut virusta. Verikokeissa Karjalan Ilonalla (3) kuitenkin kaikki hyvin. Muutoin jatkaa hyvässä, nousujohteisessa kunnossa, ja jääpolannerata sopii tälle mainiosti.

Lähtö 6, Toto75-2

Matti Halonen: Wheelie Awakella (7) lähdetään vailla odotuksia matkaan. Treenaa pirteästi, mutta nätti juoksu sisäradoilla on ensisijainen tavoite.

Lähtö 7, Toto75-3

Markus Gröhn: Kiieksen Vihtorille (2) lyhyt starttiväli on arvoitus.

Lähtö 8, Toto75-4, Toto4-1

Matti Halonen: Boulder Artemis (10) on varmasti vielä taukotukkoinen, joten todella maltillisin odotuksin liikkeelle.


Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi