Marlon Boko voitti Kuopiossa Suomen uransa avausstartin.
Marlon Boko voitti Kuopiossa Suomen uransa avausstartin.Kuva: Juhani Hynynen

Hevosurheilun Toto75-ideavihje Jokimaa: Kahdella varmalla jackpotjahtiin

Lauantain varmavalintoina toimii Kukkarosuon Kurko ja Marlon Boko. Toto75-kierrosta mehustaa 70 000 euron jackpot.

Varmavalinnat Toto75-kierrokselle ovat selkeät. Kukkarosuon Kurko on ravatessaan liki Suomen Cup -finaalin voittoa ja sen vuoksi toimiikin ideavihjeen ensimmäisenä varmana. Viimeksi ori laukkasi viimeisellä takasuoralla, mutta ehti silti vielä kärkikahinoihin. Pasi Teinin valmennettavalla on jo pitkään tähdätty finaaliin, joten hevoselta nähdään varmasti hyvä suoritus.

Marlon Boko tykitti Vermossa Amazing Playerin voittamassa lähdössä viimeiset 700 metriä hurjasti 08,9-kyytiä ehtien kakkoseksi. Samanlaisena ruunan tulee olla takarivistäkin lähellä voittoa, sillä pahin haastaja Massimo Hoist palaa lähtöön tauolta. Tällöin sen vireen ei voi olettaa olevan terävimmillään.

Avauskohteessa suursuosikki EL Indeed varmistetaan Velvet Goldilla, jonka peliprosentit ovat jääneet turhan mataliksi.

Kolmannessa kohteessa kilpaileva Edima on kahdeksan prosentin peliosuudella kierroksen parhaita yllätysmerkkejä.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto75-ideasysteemi Jokimaa

Toto75-1: 7, 8 (1, 3)

Toto75-2: 1, 4, 6, 8, 9, 10 (15, 5)

Toto75-3: 2, 8, 9 (3, 12)

Toto75-4: 3, 4 (11, 1)

Toto75-5: 5 Kukkarosuon Kurko (8, 11)

Toto75-6: 1, 2, 5, 6, 9 (3, 7) 

Toto75-7: 9 Marlon Boko (2, 3)

2 x 6 x 3 x 2 x 1 x 5 x 1 = 360 riviä – 18,00 euroa 0,05 euron peruspanoksella

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 5

Emma Väre: Aurora Comeryn (2) viime vuosi oli vaikea, kun oli loukkaantumista ja syksyllä hevonen oli kipeänäkin. Treenattu ja huollettu alkuvuosi, tuntuu terveemmältä kuin viimeiseen vuoteen. Kovimmillaan ajettu 16/1600m. Toiveena että kovin vauhti olisi maalin kohdalla.

Lähtö 7

Christa Packalén: Nemea Katon (5) viime juoksu meni hankalaksi ja sen startin voi unohtaa. Treeneissä kaikki normaalisti ja samoilla varusteilla jatketaan. Juoksun onnistuessa ei ole aivan ulkona.

Lähtö 9

Kaisa Toivonen: Villieläin (4) oli viimeksi melko kevyin valmisteluin suurin piirtein sellainen kuin odotettiin. Nyt se on toivottavasti vähän terävämpi, treeneissä se on ollut ihan hyvän tuntuinen. Lähtö on kuitenkin niin kova, että rahasija olisi jo hyvä saavutus. Villieläin kilpailee tänään ensimmäistä kertaa urallaan ilman kaikkia kenkiä. Sillä on myös vetolaput, jotka olivat kokeilussa jo viimeksi. Ainakaan silloin vetolapuilla ei ollut merkittävää vaikutusta.

Lähtö 10

Christa Packalén: Global Bring It On (1) on ollut oikein positiivinen viimeisimpiin ja karsinnan jälkeen kotona ollut kaikki ok. Lähtöpaikka ei ole paras mahdollinen, mutta saa hevonen siitä ainakin hyvän juoksun. Otetaan kaikki kengät pois ekaa kertaa meillä ollessa, muuten ei muutoksia.

Isto Kuisma: Patriot Ale (3) oli hyvä viimeistelyissä. Odotetaan kärkikahinoihin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi