EL Jetpack voitti viikkoa takaperin Suur-Hollola-ajon karsinnan Ari Moilasen ohjastamana.
EL Jetpack voitti viikkoa takaperin Suur-Hollola-ajon karsinnan Ari Moilasen ohjastamana.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto75-ideavihje Kaustinen: Avauskohde kapeasti kahdella merkillä

Finaalikierroksen vihjesysteemi rakennetaan kahden varman päälle. Sen lisäksi avauskohde ratkaistaan kapeasti kahdella merkillä.

Toto75-kierros käynnistyy lämminveristen haastajadivisioonafinaalilla. Lähdön selvä ennakkosuosikki on Madagascar, joka olisi keulapaikalta paha kukistettava. Nopealla avaajalla satsataan varmasti lähtökiihdytykseen, mutta normaalitilanteessa sillä ei ole Wiliam Wayn ulkopuolelta keulapaikalle asiaa, ellei Tuukka Varis rattailla sitten tahdo niin.

Mikäli avauskohteen kiihdytys venyy, aukeaa pelikenttä muillekin kuin suosikille. Se suosisi hyvävireistä Roman Tileä, joka oli loistava toissa kerran voittojuoksussa. Viimeksi se sotki menonsa laukkaan, mutta hevonen teki vielä senkin jälkeen sijoitusta paremman esityksen. Vain kolmen prosentin pelimerkkinä se on nostohevonen suosikin kaveriksi.

Vihjesysteemin tukipilarit ovat neljännen kohteen Lancelot B.R. ja viidennen kohteen EL Jetpack, jotka kilpailevat tällä hetkellä liian pienillä voittosummilla kykyihin nähden.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto75-ideasysteemi Kaustinen

Toto75-1: 4, 5 (9, 2)

Toto75-2: 3, 11, 8, 2, 5 (6, 1)

Toto75-3: 1, 10, 8 (2, 6)

Toto75-4: 10 Lancelot B.R. (7, 8)

Toto75-5: 6 EL Jetpack (2, 10)

Toto75-6: 6, 2, 7 (3, 4)

Toto75-7: 5, 2, 3, 1 (4, 11)

2 x 5 x 3 x 1 x 1 x 3 x 4 = 360 riviä – 18,00 euroa 0,05 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 5

Jonny Länsimäki: VästerboStreetview (12) on treenannut kivasti, mutta lähtöpaikka madaltaa odotuksia.

Lähtö 6

Pia Huusari: Goldas Love (4) palasi viimeksi pikku tauolta ihan positiivisella esityksellä. Isolle hevoselle voltin nelonen pieni miinus. Mahdollisesti etukengät pois.

Lähtö 7

Emma Väre: Stonecapes Victor (1) oli viimeksi sijoitustaan parempi ja jatkaa kunnossa. Kotona välissä kaikki hyvin ja paikka iso plussa, jos vaan ottaa pitkän reissun hyvin, niin en yllättyis vaikka vähän pärjättäisiin.

Lähtö 8

Pia Huusari: Vincent C.D. (11) juoksu meni viimeksi raskaaksi, mutta teki taas rehdin suorituksen. Jälleen huonolla paikalla ja joudutaan takarivistä antamaan etumatkaa muille koville. Toivotaan matkalle tuureja ja että takaakin keritään.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi