Troopers (arkistokuvassa Markku Hietasen ohjastamana) on päivän ideahevonen.
Troopers (arkistokuvassa Markku Hietasen ohjastamana) on päivän ideahevonen.Kuva Kirsi Kantokoski.

Hevosurheilun Toto75-ideavihje Kaustinen: Roope tuo jackpotin

Troopers, eli Roope, on päätöskohteen ideahevonen. Jackpot on vähintään 75000 euroa, yhdelle täysosumalle jackpot tuplataan!

Hujake on ideasysteemin ensimmäinen tukipilari. Sen kohdalla laukat ovat sotkeneet tänä vuonna aivan liikaa lahjakkaan hevosen menoa. Tällä kertaa Hujake on todella mieluisa tukipilari. Sarja osuu nappiin, ja matkana 2600 metriä on paljon sopivampi kuin 2100 metriä. Sillä voi olla ihan ratkaiseva merkitys juoksunkulun ja sijoituksen kannalta. Laukkariski laskee hieman, ja Hujake pääsee näyttämään hyvää vauhtikestävyyttään. Toki laukkariski on edelleen olemassa, mutta se ei ole nyt yhtä iso kuin esimerkiksi viimeksi ykkösradalta. Sen jälkeen Hujake nousi neljättä rataa hienosti vielä totosijalle.

Troopers arkoi tuoreimmassa startissaan napakkaa rataa. Se oli takajoukoista hyvässä nousussa laukatessaan viimeisellä takasuoralla. Tuohon laukkaan tuskin paloi ihan kärkisija, mutta joka tapauksessa hevosen suoritus tauolta radalta 12 oli kokonaisuutena lupaava. Tällä kertaa lähtöpaikka on parempi. Lisäksi kyytiin hyppää hevosen rattaille mainiosti sopiva Antti Teivainen. Tallikommentit ovat lupaavat, eikä Troopers ole ainakaan liikaa arvostettu lauantaiaamun perusteella. Näyttää siltä, ettei hevosen hurja luokka ole täysin pelaajien muistissa.

Vastaavasti viimeksi huiman tuloksen 11,3 kaasutellut Just A Flirt on nyt kaikkien huulilla. Toki samanlaisena se on kiinni koko matkan johdossa, mutta täydellä matkalla kova alkuvauhti saattaa kangistaa ruunan loppusuoralla. Lisäksi ei voi riittävästi korostaa, että rahallisesti Kaustisen lähtö on paljon kovempi, joten pienikin suoritustason heittely voi maksaa sijoituksia päätössatasella. Troopers nousee ideasysteemin rohkeaksi ideavarmaksi.

Toinen kohde on niin tasainen, että siihen kelpaa hakea suuryllätystä. Toki ideasuosikki He Is In voisi olla hyvä haku, mutta kaikista vähiten pelatut hevoset ovat nekin hyviä merkkejä. Muut kohteet pelataan pitkälti suosikkeihin luottaen, sillä se tuntuu perustellulta ratkaisulta.

Tästä kupongille:

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi