Hevosurheilun Toto75-ideavihje Kuopio & Helsinki: Ylimääräistä jaossa 500 000 euroa
Hetviina parantaa saatuaan startin alle.Kuva Anu Leppänen.

Hevosurheilun Toto75-ideavihje Kuopio & Helsinki: Ylimääräistä jaossa 500 000 euroa

Pelaajalla on jackpotin myötä iso etu puolellaan. Siksi kantaa ei ole pakko ottaa, vaan osumistodennäköisyyttä kannattaa vaalia. Hetviina tuntuu kaiken aikaa paremmalta pelihevoselta.

Thai Explosive joutuu jäämään pois, mikä pitää ehdottomasti huomioida. Se ei toki lopullista pelijakaumaa enää hirveästi vääristä, mutta aamulla Trouble Leader oli hieman ylipelattu, ja Lastsundayinmay puolestaan huippurasti. Napataan vähän pelatuista vain Troopers kaveriksi Mauri Jaaran valmennettavalle. Sillä on potentiaalia tauoltakin, jos vain kärjessä pidetään tempoa.

Hetviinan kiri tauolta 2. ulkoa jäi hieman kesken. Pitää kuitenkin ehdottomasti huomioida, ettei tamma ollut pettymys, koska se tuli päätöspuolikkaan 1.23-vauhtia. Ravissa ei ollut moittimista, ja startti alla maan kärkitammoihin kuuluva Hetviina onnistuu todennäköisemmin kuin radalta 12 matkaan lähtevä Varsova tai talvitaukonsa päättävä tulisieluinen Liisan Tulilintu. Avoimessa tammaryhmässä on toki mahdollisuus myös isommalle yllätyksellä, mutta Hetviina on ideasysteemin mielenkiintoinen näkemys.

Le Gros Bill on kolmesti pystynyt voittamaan suoraan tauolta, joten tämän hevosen kohdalla sitä ei voi millään pitää ratkaisevan isona miinuksena. Myös valmentaja Ari Vianderin kommentit puolta Le Gros Billin jättämistä yksi kuitille.

”Kahdesti on käyty radalla, ja toisella kerralla päästiin olosuhteiden puolesta ajamaan kovempaa. Le Gros Bill meni 2000 metriä hyvällä tyylillä 1.17-vauhtia. Sen pitäisi olla heti iskukykyinen, enkä pelkää hevosen olevan tukkoinen. Le Gros Bill on tavannut lähteä hyvin, joten odotukset ovat positiiviset”, Viander raportoi.

MAS Champin voi ottaa halutessaan mukaan kaveriksi kuitille, mutta toisaalta se tuplaa systeemin hinnan. Tällaisella erikoiskierroksella kannattaa pelata niin leveästi kuin rahapussi antaa myöden, ja tehdä vaikka useampia erilaisia lappuja, joilla voi tasata riskiä.

Be The One on oiva täsmävarmistus Just A Flirtille. Mikäli keulapaikasta tulee kilvanajoa, pystyy Be The One täräyttämään jopa kaikista ohitse. Sen hyvyyttä ei vielä pelaajien keskuudessa täysin ymmärretä, koska tuoreimmassa voitossa kärjen vauhti-iloittelu auttoi tehtävää. Be The One pystyy parantamaan vielä merkittävästi otteitaan.

Tästä kupongille:

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi