Quite A Lover pystyy kurakelilläkin hyvään suoritukseen.
Quite A Lover pystyy kurakelilläkin hyvään suoritukseen.Kuva: Pekka Salonen

Hevosurheilun Toto75-ideavihje Lahti: Nousuvire ratkaisee valinnat

Anne Kankaan valmentama Quite A Lover ja Mika Mäkelän suojatti Elan ovat ideavihjeen tukilarit.

Quite A Lover jäi Lappeessa pahoin pussiin rintaman taakse sisäradalle. Hevosen valmentaja Anne Kangas vahvistaa kuskin ja omat ajatukset siitä, että ruunalle jäi painetta varastoon. Se oli tätä kisaa ajatellen hyväksi, sillä Quite A Lover saa usein hieman tasaisena lähtijänä paljon lisämetrejä. Se on kestänyt ne upeasti, mutta joskus on silti hyvä saada tarkka reissu. Lappeen kisan jälkeen kaikki on mennyt mukavasti, joten Quite A Lover on tarttumisen arvoinen vinkkihevonen. Sille käy lähtökohtaisesti kaikki juoksupaikat ja olosuhteet.

Elan on toinen tukipilari. Siihen sopii pitkälti samat sanat kuin Quite A Loveriin. Kaikki juoksupaikat sopivat, eikä kelillä pitäisi olla suurta merkitystä suoritukseen. Se ei jäänyt viimeksi pussiin, vaan kiri viimeiset 400 metriä upeasti 20,1-vauhtia. Ulkoa tarvitaan toki onnistunut kiihdytys hyvän juoksupaikan saamiseen, sillä johtavan rinnalta kisaa voi olla liian vaikea voittaa. Elan treenasi hyvin ennen aloitustaan, joten se saattaa edelleen parantaa otteitaan.

Muihin kohteisiin päästään nappaamaan mukaan vähän pelattuja ideamerkkejä. Sellaisia ovat esimerkiksi Kukkarosuon Kurko, Alma Cotter ja Payet. Kierros päättyy hienoon Jokimaa Tekee Tähtiä -finaaliin.

Tästä kupongille

Hevosurheilun Toto75-ideasysteemi Lahti

Toto75-1: 11, 1 (5, 10)

Toto75-2: 7, 6, 4, 13, 14, 15 (11, 12)

Toto75-3: 5 Quite A Lover (1, 3)

Toto75-4: 7 Elan (1, 6)

Toto75-5: 2, 5, 9 (11, 12)

Toto75-6: 7, 1, 3, 9 (12, 2)

Toto75-7: 2, 3, 1, 9, 12, 10 (6, 5)

2 x 6 x 1 x 1 x 3 x 4 x 6 = 864 riviä – 43,20 euroa 0,05 euron peruspanoksella

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Jonne Väkeväinen: Fireless (12) oli hyvä Vermossa ja Lahdessa. Ajetaan nätti juoksu, jatkaa heti tulevana keskiviikkona Kuuma Cup --karsinnoissa. Kaikki kengät pois ja vetopallot ensimmäistä kertaa.

Lähtö 10

Kaisa Toivonen: Villieläin (3) on tehnyt koko ajan tasaisen vahvaa työtä. Viimeistelyissä se ei ollut terävimmillään, vaan keskittyi kovan tuulen luomiin mörköihin, mutta muuten kaikki ollut treeneissä normaalisti. Paikka on hyvä ja vastassa samoja hevosia kuin viime starteissa. Odotukset kärkitaistoon, juoksunkulku ratkaisee tasokkaissa lähdöissä paljon.

Lähtö 11

Aimo Ollikainen: Boogeymansin (11) on ollut varsin kevyellä ajolla, kun ajopaikat on olleet vähän liian napakat minun makuun. Kuitenkin se on ollut hyvässä starttirytmissä, joten eiköhän se suorita normaalisti. Karsintakakkonen oli meille jo kuin voitto. Finaalissa on hienoa olla mukana.

Christa Packalen: Kiikku's Nea (10) oli karsinnassa oikein positiivinen, ja sen jälkeen kaikki mennyt normaalisti kotona. Tänään laitetaan ekaa kertaa jenkit perään, kokeillaan lämmityksessä, että ne on ok. Ilman kenkiä jatketaan.


Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi