Lindy Poppin on Hevosurheilun ideavarma.
Lindy Poppin on Hevosurheilun ideavarma.

Hevosurheilun Toto75-ideavihje Lahti: Nyt napataan jättipotti!

Välähdys joko voittaa, laukkaa tai laukkaa ja voittaa. Muutamassa muussa kohteessa otetaan rajusti kantaa.

Tiukin kannanotto otetaan kolmannessa kohteessa, jossa lapulle otetaan vain mitättömän vähän pelatut Tarunlento ja Hambo. Kumpaakin yhdistää kova luokka ja sitä kautta potentiaali nousta kauden aikana ainakin yhtä sarjaa ylemmäs. Lisäksi kaksikko on saanut pitkältä tauolta yhden startin kroppaansa.

Tarunlento jäi omassa aloituksessaan passiivisen ajon päätteeksi vaille kiritilaa. Hevonen oli maalissa voimissaan, ja nyt se on juoksuradalta todella mielenkiintoinen pelihevonen. Keulaan ei välttämättä ole asiaa, mutta kärkiryhmästä Tarunlento pystyy parantessaan ottelemaan voitosta.

Hambo aloitti hienolla alle 27-vauhtisella kirikierroksella Joensuussa. Hölkkävauhtinen avauskierros tiesi sitä, että kaksi hevosta jäi ohittamatta. Esitys oli kuitenkin niin lupaava, että jo tänään Hambo pystyy taistelemaan ykkösrahoista.

Lisää näkemystä otetaan päätöskohteessa, jossa ideavarmaksi valikoituu Lindy Poppins. Se on venynyt avoimissakin lähdöissä hienosti, ja nyt sopivalta lähtöpaikalta ruuna voisi päästä jopa keulapaikalle saakka. Joka tapauksessa vire on kohdillaan, ja onnistuneella juoksunkululla hevosella on hyvät saumat kärkisijoille.

Yksi potintekijä voisi olla Julmin. Se on täysin pelaamaton, sillä hevosen valmentaja Esa Heikkinen ei odota siltä ihmeitä. Julmin on kuitenkin hyvä hevonen, joka voi yllättää valmentajan ohella myös pelaajat.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi