Tommi Kylliäinen nähdään avauskohteessa juoksevan Barista Oakin ohjissa. Toto75 pelataan lähtöihin 4 - 10, ja peliaika päättyy klo 14.30. Jackpotissa on 75 000 euroa.
Tommi Kylliäinen nähdään avauskohteessa juoksevan Barista Oakin ohjissa. Toto75 pelataan lähtöihin 4 - 10, ja peliaika päättyy klo 14.30. Jackpotissa on 75 000 euroa.Kuva Jarno Unkuri.

Hevosurheilun Toto75-ideavihje Lahti: Tällä kertaa ehtii takaakin

Heikommat sijoitukset viime kisoista ovat vaikuttaneet kovaluokkaisen menijän peliosuuteen liiaksi.

Barista Oak aloitti Matias Salon tallista kahdella voitolla, mutta sitten sille on tullut lyhyen matkan kisoissa vaikeilta lähtöpaikoilta heikommat sijoitukset, vaikkei ruunan esityksissä ole ollut mitään moitittavaa. Tällä kertaa kisataan täydellä matkalla, joten takarivin lähtöpaikka ei ole Barista Oakille yhtä paha asia kuin lyhyellä matkalla olisi. Lisäksi eturivissä useammalla osallistujalla on tavoite päästä keulapaikalle, joka saattaa tuoda lähtöön räväkän avauslenkin. Se sataisi maltillisesti pelatun Barista Oakin laariin.

Rivin toiseksi varmaksi valitaan Magical Princess. Pekka Korven valmentama tähtitamma on hieman liian paljon pelattu, mutta varsinkin jackpot-kierroksella se kelpaa erittäin todennäköisenä voittajana tukipilariksi.

Tästä kupongille:

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi