Core lähtee puolustamaan sisärataa Lappeessa.
Core lähtee puolustamaan sisärataa Lappeessa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto75-ideavihje Lappee: Täsmävarmistuksia suosikeille

Alustava pelijakauma kannustaa pelaamaan useamman kohteen muutamalla merkillä.

Jarel Boko jäi avauskohteesta pois, joten Nemea Iceaman on perustellusti iso suosikki. Se on kuitenkin hieman joko-tai -hevonen, joten otetaan muutama aliarvostettu varmistus suosikille kaveriksi.

Edima on Jarel Bokon tavoin pelaajien toimesta löydetty hyvin. Se näytti Lahdessa ennen lähtöä jäätävältä. Startissa tamma jäi kaikki voimat tallella pussiin 4. sisälle. Edellisessä kisassa 09,4-avaus pitkällä matkalla oli liikaa. Ykkössija on kaiken onnistuessa lähellä, mutta pelikannatuksessa ei ole ainakaan nousun varaa.

Goldas Love on niin vähän pelattu, että ideakuittiin sille pitää raivata tilaa. Tamma kiri Kouvolassa terävästi loppua 13,2/400, ja jo edellisessä startissa se kiri 13,5/700. Nyt pieneltä paalulta on sauma täydelliseen nappireissuun keulassa tai johtavan takana, joten hevosen pelikannatus tuntuu uskomattoman alhaiselta. 

Tatuari on päätökohteen perushevosia. Sille jäi viimeksi vielä vähän jossiteltavaa. Hujake laukkasi samassa lähdössä häirittynä kierros jäljellä. Se kulki 25,3/800, joten tähän paikkaan Hujake on loistomerkki. Kokeillaan kahden merkin taktiikalla, ja jätetään suosikki Taraori rutinoituneita hevosia vastaan varalle.

Core on vihjeen varma. Se oli puolen vuoden tauolta väkevä johtavan rinnalta, mutta Kinderi pystyi vastaamaan kovasta avauksesta huolimatta maaliin saakka. Startin alle saatuaan Core lienee vielä merkittävästi terävämpi. Lappeessa se lähtee puolustamaan sisärataa päättäväisellä taktiikalla.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto75-ideasysteemi Lappee

Toto75-1: 4, 3, 11 (8, 1)

Toto75-2: 1, 9, 2, 4, 6, 10 (7, 8)

Toto75-3: 6, 3 (2, 10)

Toto75-4: 1 Core (3, 11)

Toto75-5: 3, 11 (2, 1)

Toto75-6: 3, 6, 2, 7, 9, 10, 4 (11, 1)

Toto75-7: 2, 3 (1, 6)

3 x 6 x 2 x 1 x 2 x 7 x 2 = 864 riviä – 43,20 euroa 0,05 euron peruspanoksella

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Isto Kuisma: Ginny Weasley (8) palaa sairastauolta. Ihan hyvät treenit mutta loukkaantumisen takia vähän varovaiset viimeistelyt, pystyy tekemään omaa juoksua.

Force Majeure (9) tuntuu, että parantaa otteita. Jenkit ja todennäkäisesti ilman etukenkiä, Juoksun onnistuessa hyvä sijoitus mahdollinen.

Jyrki Jauhiainen: Applehill's Bossin (12) 20.3. flopin syy jäi epäselväksi, oli hyvä seuraavassa startissa, terävämmällä kuskilla sijoitus olisi voinut olla parempi... Hevonen on sen perusteella kunnossa, mutta paikka vie menestymisen mahdollisuudet.

Lähtö 5

Isto Kuisma: Nemea Iceman (4) oikein mainio treeneissä, odotukset hyvät. Radan ollessa hyvä ilman takakenkiä.

Jyrki Jauhiainen: Lex Liberty (7) nopea lähtijä pitkästä aikaa eturivissä. Paikka vähän ulkona, lähdön onnistuessa ainakin rahoilla.

Lähtö 6

Danilo Grasso: Hilding (10) on loistavassa kunnossa. Vviimeiset kerrat on jäänyt pussin. Laukan jälkeen on tehnyt hyvän juoksun.

Lähtö 7

Isto Kuisma: Celeritas Savagen (10) tauoltapaluu oli oikein mainio. Hyväntuntuinen viimeistelyissä, voltin 5 ei mikään unelmapaikka, juoksun onnistuessa odotellaan kärkisijoitukseen.

Lähtö 9

Tino Lindgren: Chasedilla (4) ajetaan henget auki Finlandia-montea varten! Kaikki kunnossa, kokeillaan ekan kerran jenkkejä ja kuppilappuja. Odotetaan mielenkiinnolla tulosta.

Lähtö 10

Isto Kuisma: Lemmy Model (7) oli hyvä viimeistelyissä, avaa hyvin. Juoksun onnistuessa uskotaan kärkisijoihin, ilman takakenkiä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi