Huisi Hippu lähtee ideavarmana Villinmiehen Tammakilpaan.
Huisi Hippu lähtee ideavarmana Villinmiehen Tammakilpaan.Kuva: Juhani Hynynen

Hevosurheilun Toto75-ideavihje Lappee: Tammavarmoilla jackpot

Jackpotissa on taas ylimääräistä rahaa, ja reilun 50 000 euron lisäpotin kimppuun isketään kahdella ideavarmalla. Rohkeampi niistä on vastavarma isolle suosikille.

Ensimmäinen tukipilari Lumi-Oosa kohtaa tutut kilpakumppanit. Tuore kuningatar hävisi niille Jyväskylässä, mutta tänään on revanssin aika. Killerillä hevoselle haluttiin rauhallinen kisa kuningatarkilvan jälkeen, ja rata 12 teki Harri Kotilaisen taktiikasta muutenkin passiivisen. Hevosen suoritus tulee todennäköisesti olemaan nyt selvästi terävämpi, ja lähtöpaikka tietää ihan erilaisia odotuksia jo ennakkoon. Valmentaja lupasi, että Lappeessa taktiikka tulee olemaan rohkeampi, ja hän ennakoi alustavasti keulajuoksua. Pitkä matka ei ole ongelma, kunhan alkumatkalla ei tule vauhdin suhteen ylilyöntejä. Lumi-Oosa on ihan oikein kisan selvähkö suosikki.

Villinmiehen Tammakilpailun näkemys on Huisi Hippu. Se ei ole tietenkään yhtä todennäköinen voittaja kuin Hentun Liisa, mutta peliosuuksien valossa kova kannanotto kattaa riskit. Huisi Hippu voitti varmasti oman karsintansa keulasta, ja siltä on lupa odottaa finaalista paljon. Huisi Hippu on suoritusvarmempi kuin Hentun Liisa, jonka lisäksi sen lähtönopeus on parempi kuin mitä ehkä yleisesti ajatellaan. Mukana on monta muutakin nopeaa kiihdyttäjää, mikä lisää jonkinverran suosikki Hentun Liisan laukkariski alkumatkalla. Huisi Hippu kiinnostaa pelimielessä kovasti, koska Hentun Liisa on turhan paljon pelattu suosikki.

Tästä kupongille

Hevosurheilun Toto75-ideasysteemi Lappee

Toto75-1: 9, 5, 4 (8, 7)

Toto75-2: 10, 13, 1, 6, 7 (12, 9)

Toto75-3: 2 Lumi-Oosa (8, 9)

Toto75-4: 8, 1, 3, 4, 10 (6, 5)

Toto75-5: 2 Huisi Hippu (3, 1)

Toto75-6: 2, 3, 1, 12, 8 (4, 5)

Toto75-7: 1, 7 (9, 12)

3 x 5 x 1 x 5 x 1 x 5 x 2 = 750 riviä – 37,50 euroa 0,05 euron peruspanoksella

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Emma Väre: Mathilde Halm (7) tiputti viimeksi ennätyksestä sekunnin, ja olin tyytyväinen esitykseen. Kotona treenannut normaalisti, ja odotan hyvää suoritusta. Paikka vähän ulkona uran ekalle mailille.

Lähtö 5

Juha Lindroos: Vonkari (5) oli viimeistelyssä oikein hyvän tuntuinen, mutta kovassa porukassa ei kummoisia menestysodotuksia.

Lähtö 6

Jyrki Jauhiainen: A Rm (2) jäi viimeksi johtavan rinnalle, tuli juosten maaliin muttei pystynyt vastaamaan muitten loppukiriin. Nyt ylisarjassa, hyvältä lähtöpaikalta suojajuoksulla rahoille.

Lex Liberty (11) painoi viimeksi sisälle, pyritään oikaisemaan pääntangolla. Vauhtijuoksulla ainakin rahoille.

Lähtö 10

Christa Packalen: Marier Milillä (1) on karsinnan jälkeen kaikki mennyt hyvin, ja mielenkiintoista nähdä miten tänään käy. Ensimmäistä kertaa kengät pois, kuvitellaan siitä olevan iso hyöty. Lähtö on kova ja paikka hyvä. Pitäisi pystyä olemaan 3 joukossa.

Emma Väre: Aurora Comery (12) oli karsintaan jo hyvä, vaikkei vielä ihan koneesta kaikkia tehoja irronnutkaan. Kotona tuntuu että meni siitä startista reilusti eteenpäin. Pitkälti ollaan juoksunkulun armoilla, mutta ylivauhdilla meilläkin ois mahkuja ainakin korotetuille rahoille.

Lähtö 11

Christa Packalen: Kiikku's Trooper (12) oli viimeksi taas hyvä ja kuvittelisin että jatkaa samanlaisena. Paikka on huono ja joutuu tekemään tänään varmasti täyden päivätyön. Osaa tehdä omaa juoksua ja pystyy olemaan tuoltakin totossa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi