Piirron Tuisku on yksi kolmesta varmasta.
Piirron Tuisku on yksi kolmesta varmasta.

Hevosurheilun Toto75-ideavihje Lappeenranta: Kolme varmaa loppuun

Lappeen kierroksella ei ole tukipilareista pulaa. Stonecapes Picasso kelpaa kierroksen pankkina yksin kupongille, mutta kaksi muuta valintaa ovat rohkeampia.

Piirron Tuisku on peliosuuksien valossa jäämässä yllättävänkin vähän luotetuksi. Pelikannatus saattaa toki vielä nousta, mutta todennäköisimpänä keulahevosena Piirron Tuisku jää varmaksi. Sisäpuolelta lähtevä Tinderi on tauluaan epävarmempi, ja riski nousee, mikäli sillä yritetään vastata Piirron Tuskulle. Mikäli varmalle haluaa kavereita, niitä kannattaa ottaa lapulle useampia.

Hazelhen Hermes teki keskiviikkona Vermossa huipputuloksen pitkästä voltista. Juoksu lopulta 2. ulkona onnistui upeasti, ja Hazelhen Hermes puristi alle 13-vauhtisella kirikierroksellaan ohi vastustajistaan. Esitykset ovat olleet loistavia startista toiseen, ja Hazelhen Hermes saattaa olla entistä terävämpi Lappeessa.

Le Mirage saa yhden varmistuksen. Se joutui Vermossa keulasta tiukille, mutta oli toki mainio. Lappeessa ykkösputki voi hyvinkin jatkua, mutta Shadow Pro McQueen on selvästi alipelattu haastaja.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi