Toukokuun lopulla Elitkampenissa Evartti oli paras keulasta. Samaan taktiikkaan ja lopputulokseen uskotaan nyt myös Suurmestaruudessa.
Toukokuun lopulla Elitkampenissa Evartti oli paras keulasta. Samaan taktiikkaan ja lopputulokseen uskotaan nyt myös Suurmestaruudessa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto75-ideavihje Mikkeli: Keulapuolustus Suurmestaruudessa onnistuu

Ideavihjeen varmojen uskotaan hoitelevan tehtävänsä keulajuoksuilla. Jackpot-rahaa on Toto75-pelissä jaossa 70 000 euroa.

Kierroksen päättävässä Suurmestaruusajossa uskotaan sisäradalta starttaavan Evartin pystyvän torjumaan kolmoselta matkaan kiihdyttävä H.V. Tuuri. Sen jälkeen oria on Mikkelin maililla äärimmäisen vaikea ohittaa, vaikka Parvelan Retun ja huippuiskuun nousseen H.V. Tuurin osaaminen on tiedossa.

Myös toinen varmavalinta joutuu ykkösradalta alussa koville. Kuudennessa kohteessa starttaava Werner Ors oli viimeksi johtavan rinnalta mainio, vaikka lopussa taipuikin kahdeksanneksi. Alussa on riskinsä, sillä esimerkiksi Jarmo Saarela lataa kuutosradalta kengittä juoksevalla Mountain Hooliganilla kaikki alkuun. Uskotaan kuitenkin Werner Orsin ja Siiri Mäkisen onnistuvan alussa ja nappaavan keulavoitto.  

Avauskohteeseen otetaan suosikkikaksikko CoreVappuäijä, ja tasainen toinen kohde koitetaan selvitä vain kolmella merkillä. Neljäntenä kohteena ajettavaan Tammatähteen otetaan alle kymmenprosenttisista mukaan Edima, jolta on tarkoitus riisua kaikki kengät pois. Viidennen kohteen BWT Falcon on yhdeksällä prosentillaan aliarvostettu, vaikka juoksunkulkuun liittyykin kuutosradalta riskejä.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto75-ideasysteemi Mikkeli

Toto75-1: 1, 4 (5, 6)

Toto75-2: 4, 7, 6 (10, 3)

Toto75-3: 4, 1, 2 (11, 3)

Toto75-4: 1, 4, 6, 11, 2 (10, 9)

Toto75-5: 4, 5, 9, 1, 7, 10 (2, 3)

Toto75-6: 1 Werner Ors (4, 2)

Toto75-7: 1 Evartti (4, 3)

2 x 3 x 3 x 5 x 6 x 1 x 1 = 270 riviä – 27,00 euroa 0,05 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 7

Jyrki Jauhiainen: A RM (1) oli viimeksi kiimassa, matkusti aktiivisen oriin kanssa, tyhjä jo katoksessa. Huonolta paikalta huono juoksu. Joensuun poisjäänti ei johtunut hevosesta.

Aimo Ollikainen: Boogeymansinilla (2) selkäjuoksu on ehdottomasti tavoitteena, mutta saa nähdä miten siinä onnistutaan. Kisa on pilalla, jos tämän päästää täyteen vauhtiin alussa. Ilman kenkiä ajetaan, ja sijat 4-6 voisi olla onnistuneella selkäjuoksulla mahdollisia.

Emma Väre: Yuvarajahilla (9) on viime startteihin ollut hankalat asemat ja joutunut kiertelemään paljon. Kotona kaikki hyvin välissä, paikka ok ja matka käy. Mahdollisesti ekaa kertaa ilman etukenkiä, päätän sen radalla.

Lähtö 9

Emma Väre: Cream Candya (1) huollettiin ja sai vähän hengähtää kovien starttien jälkeen, nyt tuntuu taas siltä, että on akut latautunut ja viimeistelyihin olin oikein tyytyväinen. Ladataan alkuun ja keulasta ajetaan.

Lähtö 10

Anssi Nurminen: Joker Boko (3) on noussut hyvään kuntoon. Viimeksi se sai turhaa prässiä keulassa, mutta kesti hienosti ja hävisi vain niukasti. Rata oli todella raskas. "Jopo" pääsee hyvin liikkeelle, ja sitä koitetaan hyödyntää. Jopa keulataktiikka voi olla mahdollinen. Tosin ulkopuolella on tosi nopeita avaajia ja ei ole lainkaan selvää, että ne pystytään kiihdytyksessä torjumaan. En ylläty kärkipään sijoituksesta, jos vaan juoksu onnistuu. Jenkit ja avojaloin jatketaan. Jotain lappuja myös laitetaan.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi