Show Must Go On on menestynyt läpi talven hienosti.
Show Must Go On on menestynyt läpi talven hienosti.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto75-ideavihje Pori: Tasaisesti pelattuun lähtöön varma

Lauantain varmavalintoina toimii Show Must Go On ja Impresario.

Show Must Go On sijoittui maanantaina Seinäjoella viidenneksi tasaisen esityksen päätteeksi. Ennen tuota ruunalla oli kolmen viikon starttipaussi ja se on jo monesti näyttänyt olevansa parhaimmillaan tiiviillä starttivälillä. Porin Toto75-kierroksella Reima Kuislan valmennettava pääsee yhden poisjäännin myötä avaamaan matkaan kuutosradalta, josta Antti Teivainen lähtee ajamaan heti auton irrottua eteenpäin. Parhaimmillaan Show Must Go On pystyy kukistamaan vastustajansa jopa keulan rinnalta ja on peliprosenteissa (26 %) jäänyt hämmentävän vähän pelatuksi.

Kristian Lellan valmentama Impresario on Toto75-kierroksen suursuosikki. Kakkosnumerolla kilpaileva ruuna kisaa todella sopivassa porukassa, joten hevonen on helppo rastata varmaksi 2609 metrin matkalle.

Kolmoskohteessa Nevan Hurmuri otetaan paalulta mukaan systeemin suosikkikolmikon kaveriksi. Kuntonsa puolesta se riittää pitkälle, mutta laukat ovat toki herkässä.

Huippukuntoinen Issakan Valo on kylmäveristen Kultaloimessa oikeutettu suosikki, mutta sen lisäksi vihjesuositukseen mukaan otetaan Morison, Hissun Feeniks, Havglimt sekä kengätön Sheikki.

Lämminveristen Kultaloimi vaikuttaa kolmen kaupalta.

Hevosurheilun Toto75-ideasysteemi Pori

Toto75-1: 5, 6, 7 (3, 2)

Toto75-2: 2 Impresario (3, 1) 

Toto75-3: 4, 9, 11, 12 (14, 6) 

Toto75-4: 7 Show Must Go On (1, 2) 

Toto75-5: 1, 11 (4, 10)

Toto75-6: 1, 2, 7, 9, 10 (8, 11)

Toto75-7: 1, 3, 11 (4, 6)

3 x 1 x 4 x 1 x 2 x 5 x 3 = 360 riviä – 18,00 euroa 0,05 euron peruspanoksella

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Emma Väre: Gorgeous (7) on kiva varsa, joka on päässy hyvin treenaamaan koko talven. Pari ratahiittiä alla ja kovimmillaan ajettu 22/2000 hiittikärryistä. Lähtee ihan ookoo, ja 19-tuloksen kahta puolta uskon pystyvän menemään.

Lähtö 3

Eveliina Sarismala: BWT Ellospankilla (1) on pitkä tauko alla, joten hyvä ravi ja ehjä startti riittää. Rahasija olisi plussaa.

Lähtö 5

Christa Packalén: Tuhti-Kersantti (2) tuli meille alkuvuodesta, ja on päästy hyvin treenaamaan. Reilu viikko sitten ajettiin ratahiitti ja oli siinä ok. On olemassaan melko laiska treenaaja ja muutenkin tämä suomenhevosten valmennus on meille uutta, joten tämä startti kertoo paljon lisää. Kokolaput laitetaan.

Lähtö 6

Tuomo Ojanperä: Calla Hat Trickillä (3) on hyviä suorituksia tauon jälkeen. Harjoituksissa kaikki ok, joten hyvältä lähtöpaikalta pystyy kärkitaistoon.

Anniina Lindfors: Vikens Ultra (9) palasi viimeksi hyvin menneen talven jälkeen tauolta ja hevonen suoritti ehkä jopa odotettua paremmin. Se on ollut normaali, eikä tuntunut ainakaan pahastuneen startista. Syksyllä leikattiin etupolvista karpaalikanavat ja hevosta tarkoituksella valmennettiin koko talvi. Omat paikat menevät nyt paremmiksi kun tulee pakkasta, joten pääsemme todennäköisesti liikuttelemaan sitä asiallisesti. Lähtö on kovatasoinen ja nättiä juoksua haetaan. Rahasijaan olisimme tyytyväisiä, mutta pääasia että hevonen menee eteenpäin tauon jälkeen ja suorittaa hyvin.

Lähtö 11

Christa Packalén: Jason's Camdenin (1) jalkoja huollettiin viime startin jälkeen ja hevonen on ollut treeneissä oikein positiivinen. Paikka on hyvä ja jos on samanlainen kun viimeisimpiin niin menestymään lähdetään. Balanssi katsotaan olosuhteiden mukaan.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi