Mister Hercules lähtee metsästämään Seinäjoki Racen ykkössijaa.
Mister Hercules lähtee metsästämään Seinäjoki Racen ykkössijaa.Kuva: Anu Leppänen.

Hevosurheilun Toto75-ideavihje Seinäjoki: Päälähdön jälkeen soi Du gamla, du fria

Jackpotissa on tarjolla 70 000 euroa. Daniel Redénin valmentama Mister Hercules jää yksin kuitille.

Mister Hercules aloitti kautensa kirimällä 4. ulkoa viimeiset 700 metriä 08,2-vauhtia. Tehtävä oli mahdoton voiton suhteen, mutta esitys oli loistava. Mister Hercules tuli maaliin saakka erittäin vahvasti, eikä se ollut maalin kohdalla väsynyt.

Daniel Redénin mielestä tauko näkyi selvästi otteista, mikä tietää startin myötä jopa selvästi parempaa suoritusta Seinäjoella. Mister Hercules on hevonen, joka saattaa voittaa kauden aikana jonkun vielä isomman kansainvälisen suurkilpailun.

Vastustajista kovin on paperilla Bengurion Jet, jolla on supersuorituksella ilman muuta potentiaalia lyödä suosikki. Mister Hercules tuntuu silti ennakkoon mainiolta varmavalinnalta. Bengurion Jetin kohdalla on pieniä kysymysmerkkejä esimerkiksi kuljetuksen osalta, vaikka hevonen tulikin hyvissä ajoi Suomeen. Aloitus oli lupaava silläkin, mutta nähtäväksi jää, miten kovaan suoritukseen Bengurion Jet pystyy Seinäjoella. Jollain tavalla Mister Hercules vaikuttaa luotettavammalta pelikohteelta.

Tammavoltissa kaksi mielenkiintoisinta merkkiä ovat Edgeuptotop ja Ambriel. Molemmilla on kirivoimaa, ja tuoreimpien kisojen perusteella kummankin vire on ihan huipussaan. Pelaajat eivät ole arvostaneet kaksikon mahdollisuuksia riittävästi. Kahden merkin taktiikka tuo etua kierroksella, jossa on 70 000 euroa lisärahaa jackpotin muodossa.  

Tästä kupongille

Hevosurheilun Toto75-ideasysteemi Seinäjoki

Toto75-1: 3, 5, 1 (7, 4)

Toto75-2: 4, 10, 1, 7, 5 (12, 2)

Toto75-3: 10, 9 (15, 4)

Toto75-4: 2, 3, 10, 7 (4, 1)

Toto75-5: 15, 8, 1 (2, 9)

Toto75-6: 3, 9 (4, 7)

Toto75-7: 6 Mister Hercules (2, 9)

3 x 5 x 2 x 4 x 3 x 2 x 1 = 720 riviä – 36,00 euroa 0,05 euron peruspanoksella

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Kirsi Tolvanen: Karjalan Ilona (2) ei saanut viimeksi otetta pehmeästä radasta, ja juoksukin meni pieleen. Toivotaan napakkaa, pitävää rataa, mutta täysin kesäkenkään siirtyminen ja pitkä kuljetus ovat jonkinlaisia kysymysmerkkejä. Kunto pitäisi olla edelleen normaali.

Lähtö 4

Tiina Tiitola: Joey Blackwillow (4) on iloinen ja virkeä.Odotan hyvää esitystä.

Aimo Ollikainen: Boogeymansinin (5) lähtö on kova, joten yritetään ajaa ilman kaikkia kenkiä. Toiveissa on sisärata juoksu lähellä kärkeä. Hevonen lähtee hyvin liikkeelle, joten se voisi onnistuakin. Tosin siinä piilee myös lähtölaukan vaara, kun on kevyellä balanssilla. Ravatessaan voi myös jäädä painamaan, ja se on huono juttu se. Eli riskillä mennään. Kun mukana on muutama tosi kova, niin voitosta ei haaveilla. Harjoitukset on sujuneet muuten normaalisti, mutta muutama treeni jäi väliin imppariturvottelun takia.

Lähtö 9

Kari Savolainen: Morris (2) on nappisarjassa, mahdollisuus keulajuoksuun. Treenit sujuneet hyvin. Viime starttien laukkoihin luullaan syyn löytyneen ja se asia on kunnossa. Saas nähdä...

Pekka Visuri: Al's Boozy Suzy (7) ilman kenkiä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi