Main Stage on ideavihjeen ensimmäinen varma. Antti Ojanperän tallin oritta ajaa lauantaina Tommi Kylliäinen, kun Santtu Raitala nähdään William Birdlandin rattailla.
Main Stage on ideavihjeen ensimmäinen varma. Antti Ojanperän tallin oritta ajaa lauantaina Tommi Kylliäinen, kun Santtu Raitala nähdään William Birdlandin rattailla.Kuva Anu Leppänen.

Hevosurheilun Toto75-ideavihje Seinäjoki: Kiire tulee 40 metristä

Hetviinan alustava pelikannatus on niin suuri, että ideasysteemissä sen tilalle otetaan kolme kovaa haastajaa. Seinäjoki Racen suosikki Heavy Sound jää toiseksi tukipilariksi.

Hetviina on aloittanut kauden hienosti, siitä ei ole kahta puhetta. Toisaalta tamman huippukuntoon tuntuu olevan vielä pari askelta matkaa, ja kahdelta takamatkalta ei ole edes huippuiskussa yksinkertaista nousta ykköseksi. Kun pieneen vaihtoon Hetviina on hirmusuosikki, napataan sen tilalle Elias Juonetar, Liinan Liekki ja Liisan Tulilintu. Joku kolmikosta voittaa hieman todennäköisemmin kuin Hetviina, ja valinnassa on pelillistä ideaa.

Main Stage palasi tauolta kevyesti laiteltuna. Se yllätti 2. ulkoa hyvyydellään myös Antti Ojanperän. Toki ykkössija ei sinällään ollut mikäänlainen yllätys, mutta tyyli oli paljon vetreämpi kuin mitä oli lupa odottaa. Rata oli kuitenkin vähintään sekunnin hidas, ja 800 metrin kiri oli 11,9-vauhtinen. Kun vielä keulassa juossut Totoo75-tason hevonen Surpise Leader oli jo 400 ennen maalia täysin vastaantulija. Main Stagen pitäisi Ojanperän mukaan parantaa otteitaan, ja silloin se on vaarallinen. Vastus on toki huippukova, mutta Don Williams ei ollut Kaustisella parhaimmillaan,  ja toisaalta Main Stage on derbytason hevonen. Siksi se jää ideasysteemissä rohkeasti yksin kuitille.

Seinäjoki Race huipentaa iltapäivän.  Heavy Sound pyrkii puolustamaan kärkipaikan itsellään kiihdytyksessä. Dear Friend lähtee myös todella kovaa matkaan, mutta ainakin viimeksi Heavy Sound oli todella rento ja terävä heti auton irrotessa. Lähdetään siitä, että Heavy Sound hoitaa homman kotiin, vaikka Dear Friendin ohella Vernissage Grif on todellinen tähtihevonen.

Tästä kupongille:

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi