Thai Profit hakee taas koko matkan johtoa.
Thai Profit hakee taas koko matkan johtoa.Kuva Anu Leppänen.

Hevosurheilun Toto75-ideavihje Tampere: Suurien seteleiden kimppuun

Ravilauantai tarjoaa huippumielenkiintoisen kierroksen. Peliosuuksissa on vääristymiä, ja kohteet ovat pääosin todella tasaisia.

Ridgehead Laurette on loistanut kahdesti peräkkäin. Pelikannatus on noussut menestyksen myötä rajusti, mutta epävarmuustekijät eivät ole poistuneet mihinkään. Tapio Perttunen muistuttaa, että edellisessä autolähdössä laukka oli erittäin lähellä siivekkeiden irrotessa. Tuolloin hevonen oli mainio idea, koska Listas Tequila starttasi kolmannesta rivistä suosikkina, mutta nyt kilpakumppanit lähtevät vierekkäin. Siksi on mahdotonta allekirjoittaa lauantaiaamun hurjaa eroa (51-23) pelijakaumassa. Kaksikko on hyvinkin tasaveroinen keskenään, ja Listas Tequilan voi nähdä jopa suosikkina. Kimmo Aholan valmennettava saattaa päästä suosikin edelle, ja esitys voi muutenkin olla terävämpi kuin viimeksi.

Amazato on ideasysteemin ainoa kaveri Listas Tequilalle, koska sen saama pelikannatus on myös selvästi alakantissa. Luokka riittää, jos juoksu kärkiparin tuntumassa onnistuu.

Be The One on nostanut kannatustaan, mutta se on edelleen todella mielenkiintoinen ideahevonen. Eskilstunassa ajo meni pieleen, ja siitä huolimatta Be The One taisteli kakkoseksi. Usein käy paljon heikommin, jos lähdön 2. puolikkaan ajaa 10-kyytiä. Nyt tamma on Santtu Raitalan ajamana tiukasti mukana voittotaistossa, kunhan kiri säästetään päätöspuolikkaalle.

Thai Profit on hyvä tukipilari Kavioliiga GP-finaalissa. Teivossa on hiekkapintainen talvirata, ja jos Thai Profit saa siitä kunnolla pitoa, on koko matkan johto lähellä. Morison on suosikki kylmäveristen finaalissa.

Tästä kupongille:

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi