Marlon Boko debytoi Suomessa komeasti.
Marlon Boko debytoi Suomessa komeasti.Kuva: Juhani Hynynen

Hevosurheilun Toto75-ideavihje Teivo: Lähtönumero on enne

Marlon Boko on ideavihjeen varmavalinta.

Marlon Bokon debyytti Suomessa oli loistava sen vedettyä Kuopiossa lähtöään startista maaliin. Lähtö oli Marlon Bokolle ensimmäinen sitten viime syyskuun, joten oletettavasti hevonen vain parantaa startti kropassa. Ykkösradalta se pystyy puolustamaan kiihdytyksessä keulapaikan.

Avauskohteessa suosikki Lars De Veluwe varmistetaan Utamaro Kempillä. Hyvältä lähtöpaikalta Jarmo Saarelan ajokki saa juoksun, jolloin olisi kirivaiheessa vaarallinen.

Toisessa kohteessa ideamerkit löytyvät takarivistä. Vireveri ja Villilempi kisaavat hirmuisessa iskussa. Lisäksi näistä kumpikin jaksaa tehdä töitä ulkoradoilla, jolloin nousevat väkisin lähelle voittoa. Mattilan Eemeli on lähdön keulanimi, mutta sen kohdalla leijuu kysymysmerkkejä Oulun maanantaisen startin jälkeen hevosen oltua toisohjainen.

Päätöskohteen suursuosikki Hierro Boko varmistetaan Jason’s Camdenilla, jolle startti on ensimmäinen Christa Packalénin valmennuksesta.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto75-ideasysteemi Teivo

Toto75-1: 2, 4 (7, 9)

Toto75-2: 10, 12 (3, 4) 

Toto75-3: 1 Marlon Boko (4, 5)

Toto75-4: 3, 11, 15 (10, 13)

Toto75-5: 2, 4, 5, 6, 8, 11, 13 (12, 1)

Toto75-6: 1, 2, 4, 6 (3, 9)

Toto75-7: 2, 3 (7, 9)

2 x 2 x 1 x 3 x 7 x 4 x 2 = 720 riviä – 33,60 euroa 0,05 euron peruspanoksella

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Tuomo Ojanperä: Calla Hat Trick (6) teki hyvän startin tauolta, mutta tässä tasaisessa ja tasokkaassa lähdössä kärkisijoitukseen tarvitaan rutkasti tuuria.

Kristian Lella: Impresario (9) on kunnossa ja treenaa hyvin.

Lähtö 5

Pinja Puustinen: Justpaymybills (1) teki viime startissa oikein positiivisen esityksen. Kaikki pitäisi olla kunnossa. Lähtöpaikka parani huomattavasti, mutta hyviä hevosia tässäkin lähdössä vastassa. Juoksunkulku ratkaisee paljon, mutta jos matkalla mennään ylivauhtia niin voi yllättää.

Lähtö 9

Isto Kuisma: Joanna Sisu (2) on tuntunut hyvältä viime startin jälkeen. Voltti pieni arvoitus, mutta onnistuneella juoksulla pystyy paljoon.

Ilona Mäkinen: Dodii (7) jäi viimeksi kuolemanpaikalle ja oli toisohjainen luultavasti hokinpolkeman takia. Nyt asiat pitäisi olla kunnossa ja onnistuneella juoksulla odotetaan hyvää sijaa.

Lähtö 10

Jari Äikäs: Wiliam Way (10) kaikki ok.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi