Antti Teivaisen ajama Quite A Lover jaksaa puristaa.
Antti Teivaisen ajama Quite A Lover jaksaa puristaa.Kuva: Pekka Salonen

Hevosurheilun Toto75-ideavihje Turku: Isolla riskillä liikkeelle

Quite A Lover on kokenut kehäkettu, ja Turussa sillä on mahdollisuus puristaa lempimatkallaan ykköseksi.

Avauskohteessa paaluhevoset ovat paperilla vahvoilla, mutta Quite A Lover on kokeilemisen arvoinen ideavarma. Pienessä lähdössä takamatkalla ei ole ratkaisevaa merkitystä, ja matka puoltaa vielä tasavauhtista, mutta sinnikästä yrittäjää. Kisassa on mielenkiintoiset taktiset kuviot, sillä Ray Boy ei ole välttämättä parhaimmillaan keulasta, ja nähtäväksi jää, miten paalulta lopulta lähtö ajetaan. Quite A Lover on alustavan pelijakauman perusteella hieman aliarvostettu idea.

Suvionni laukkasi viimeksi päätössatasella, kun Jarmo Saarela haastoi ruunan kanssa Issakan Valoa. Ilman laukkaansa Suvionni olisi ollut ainakin hyvä kakkonen, ja se kellotti laukasta huolimatta kirilenkin 24,4-kyytiä. Turussa rutiini muihin nähden kova. Mikäli suosikki ravaa lähdöstä maaliin, niin ykkössija on lähellä.

Mattilan Eemeli on tietenkin paalulta kova, mutta on ihan eri juttu, pystyykö se vastaamaan vahvalle Suvionnille päätöslenkillä.

Toiseen kohteeseen on mahdollisuus saada harvennusta kuponkipinoon. Koskelan Valtti oli viimeksi kärkipaikalta pieni pettymys, ja siksi siihen ei voi luottaa varauksetta. Näyttää siltä, että kaikki muut mahdolliset voittajat jäävät liian heikolle huomiolle mahdollisuuksiinsa nähden.

Coconut Match oli isompi pettymys viimeksi. Sille otetaan kaveriksi peleihin Cocktail S ja Zidonia Comery, jotka molemmat ovat aliarvostettuja suhteessa suosikkiin.

Tästä kupongille

Hevosurheilun Toto75-ideasysteemi Turku

Toto75-1: 9 Quite A Lover (2, 1)

Toto75-2: 2, 1, 4, 3, 6, 7 (8, 5)

Toto75-3: 7, 6, 5 (2, 9)

Toto75-4: 2, 6, 9, 8 (1, 3)

Toto75-5: 11 Suvionni (3, 7)

Toto75-6: 4, 7 (8, 11)

Toto75-7: 8, 14, 1, 2, 13 (15, 6)

1 x 6 x 3 x 4 x 1 x 2 x 5 = 720 riviä – 36,00 euroa 0,05 euron peruspanoksella

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Emma Väre: Yuvarajah (7) jäi kerran kolhun takia pois, sen jälkeen päästy hyvin treenaamaan. Kotona on ratsastettu jonkun verran, ja sen perusteella kuvittelen, että laji sopii. Tähän asti on kauhistellut muita ratsukoita, mutta toivon mukaan startin aikana keskittyy olennaiseen.

Ilona Mäkinen: Dodii (11) on hienossa vireessä. Odotukset hyville sijoille.

Lähtö 5

Ilona Mäkinen: Eventful Swamp (3) palaa 2,5 kuukauden tauolta. Tuntunut kotona hyvältä ja koitetaan heti vähän pärjätä. Varusteet ennallaan.

Lähtö 10

Niina Tapani: Picardiella (2) aloitellaan rokotustauon jälkeen uusi kausi, ja hevonen ei ole vielä herkimmillään.

Christa Packalen: MAS Flash (4) on ollut viimeisimpiin oikein hyvä ja ei ainakaan treeneissä ole huomannut, että olisi huonompaan suuntaan mennyt. Paikka on ihan hyvä, ja jos vaan on samanlainen mitä viimeisimpiin niin pystyy pärjäämään.
Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi