Markus Dahlströmin valmentama Zähikäinen tekee kovaa nousua sarjoissaan.
Markus Dahlströmin valmentama Zähikäinen tekee kovaa nousua sarjoissaan.Kuva: Roosa Lindholm

Hevosurheilun Toto75-ideavihje Vermo: Ykkösrata ei loukku

Lauantain varmavalintoina toimii Zähikäinen ja Morison.

Zähikäinen voitti viimeksi Killerillä KK-24-tammalähdön keulapaikalta marginaaliaan varmemmin. Vermon ykkösradalta keulapaikan puolustaminen ei Zähikäiseltä alussa onnistu, mutta tiloja toiselle radalle nousemiseen uskotaan löytyvän jo heti alkumatkasta. Vaikka Zähikäinen tekee vasta nousua avoimelle tammatasolle, on se tähän tehtävään oikeutettu suosikki.

Morison jätti Pelimanni-ajon välistä ravien siirryttyä sunnuntaille. Ruuna on kilpaillut kuitenkin läpi talven tasaisesti, joten tuskin vireessä mitään muutosta on tapahtunut vaikka yksi suunniteltu startti jäikin välistä. Asetelmien puolesta lähtö on mielenkiintoinen, kun eturivistä avaavat Stallone ja H.V. Tuuri palaavat tauolta. Niistä kumpikaan on tuskin parhaimmillaan, joten Morisonilla on mahdollisuus jyrätä takarivistäkin voittajaksi. Herra Heinämies oli Kaustisella mainio, mutta ulkoa juoksu ei välttämättä onnistu riittävän hyvin Morisoniin nähden, jos H.V. Tuurilla päätetään ajaa keulasta.

Toisessa kohteessa suosikki Siirin Veeti varmistetaan Ohiheittäjällä. Kimmo Taipaleen suojatti sai hyvän lähtöpaikan ja oletettavasti parantaa startin Kaustiselta kroppaan saatuaan.

Hierro Boko saa myös kaksi varmistusta: Global Withdrawl sekä kengittä kilpaileva Payet.

Uudenmaan Upein -finaalissa Bishop Vanity ja Khopesh erottuvat peliprosenteissa ansaitusti, mutta myös Anders kiinnostaa sen oltua tauolta mainio.

Hevosurheilun Toto75-ideasysteemi Vermo

Toto75-1: 1, 2, 4, 7, 9 (5, 3)

Toto75-2: 2, 3 (9, 5)

Toto75-3: 1 Zähikäinen (3, 6)

Toto75-4: 3, 4, 5 (10, 9)

Toto75-5: 2, 7, 8, 12 (10, 5)

Toto75-6: 9 Morison (7, 8)

Toto75-7: 1, 2, 7 (3, 9)

5 x 2 x 1 x 3 x 4 x 1 x 3 = 360 riviä – 18,00 euroa 0,05 euron peruspanoksella

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Emma Väre: Ellen Halm (5) teki viimeksi oikein positiivisen esityksen ja tuli lujaa maaliin. Kotona kaikki normaalisti tässä välissä, paikka on ookoo ja lähtee lujaa. Lähtö on tasokkaampi kuin edelliset mut uskon että sopivalla reissulla pystyy venymään.

Lähtö 4

Ilona Mäkinen: Dodii (11) mennyt kivasti montessa. Tuli vain huono lähtöpaikka, mutta toivotaan että juoksu luonaa. Umpilapuista haetaan lisävirtaa ja kesäkenkää alle.

Lähtö 9

Jyrki Jauhiainen: Lex Liberty (9) on nopea lähtijä, mutta se on taas huonolla lähtöpaikalla. Juoksunkulku ratkaisee, tuurilla rahoille. Ilman takakenkiä juokseminen parantaa balanssia.

Lähtö 11

Jyrki Jauhiainen: Applehill's Boss (5) viimekertaisen flopin jälkeen hevonen tarkastettiin ja siitä otettiin verinäyte. Kaikki kunnossa, ei fyysistä vikaa. Ajoin torstaina tavanomaista kovemman hiitin, intervallia 15 pintaan + kahden kilometrin hiitti alta 20, hyvin meni ja palautui. Paikka ja kuski vastaan.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi