Reverend Dred hakee hyviä juoksuasetelmia omassa Toto76-kohteessaan.
Reverend Dred hakee hyviä juoksuasetelmia omassa Toto76-kohteessaan.Roosa Lindholm

Hevosurheilun Toto76-ideavihje Lahti: Iso potti tavoitteena

Jokimaan kierroksella luotettavat pankit loistavat poissaolollaan. Long Leg Lizzy jatkaa päivän avainhevosena myös ideasysteemissä.

Jani Ruotsalaisen valmentama Long Leg Lizzy on tammaryhmän vähiten ansainnut hevonen, mutta siitä on myös hyötyä, sillä lähtöradat määräytyivät voittosumman mukaan. Nopea lähtijä saa sisäradalta haluamansa juoksun, joko keulassa tai vaihtoehtoisesti keulahevosen takana. Vastaavasti rahakkaimmat vastustajat joutuvat tekemään pitkän kirin parijonosta oman menestyksensä eteen. Long Leg Lizzy kilpailee huippukunnossa, ja se voi huippusuorituksella viedä koko potin itselleen.

Reverend Dred pääsee sekin loistavista asetelmista matkaan. Hirmukuntoon äitynyt Questionmark Me on arvottu takariviin, joten komeasti tolpparivistään huolimatta se lähtee haastajana kisaan. Reverend Dred on mukana voittotaistossa, mikäli vain välttää juoksupaikan johtavan rinnalla.

Liipan Toivo on on ideasysteemin kolmas tukipilari. Viimeksi vahva 25-vauhtinen päätöspuolikas toi kolmannesta ulkoa kakkossijan. Suotuisalla juoksunkululla hevonen pystyy tänään voittamaan erittäin tasaisen lähdön.

Maininnan ansaitsee Julianne Dahlia, joka pyrkii paalulta pitämään kotiradan Viktor Kärpän takanaan. Helppoa se ei tule olemaan, mutta Julianne Dahlia todennäköisesti parantaa saatuaan startin alle.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi