Hieno lauantai luvassa

Hieno lauantai luvassa

Vermon Kavioliiga-lauantaita vauhdittaa 187 506 euron jackpot Toto75-pelissä. Tallikommentit ja vihjeet potinmetsästykseen löytyvät tänään ilmestyneestä 7 oikein -lehdestä.

52-sivuisessa 7 oikein -lehdessä on käsiohjelmasivut, tallikommentit sekä vihjeet kotimaan raveihin torstaista aina ensi viikon keskiviikkoon.

Ruotsin pääpelien kohdelistat lehdessä ovat torstaista maanantaihin, nyt normaalissa käsiohjelmamuodossa. Vihjeet löytyvät Åbyn 75-kierrokselle, jolle kaikissa kohdelähdöissä on täysi määrä eli 15 hevosta ilmoitettuina.

7 oikein -raviviikko alkaa Seinäjoen Toto5-raveilla. Huomenna perjantaina ravataan Turun Metsämäessä.

Lauantain Vermon Toto75-ravit huipentuvat Talvimaljaan, jossa parhaat kilpailuvireiset ykkössarjalaiset iskevät yhteen. Keulaan pääsevä Knows Best on suosikki viemään 10 000 euron ykköspalkinnon.

Sunnuntaina iltapäivällä Rovaniemen Mäntyvaara avaa Lapin ravikauden 2023. Euro Toto4-rivi ratkeaa maanantaina Mikkelissä. Bonusrahaa ei ole nyt jaossa.

Tiistain Toto5-ravit ajetaan Teivossa. 7 oikein -viikko päättyy Vermon 10 lähdön Toto65-raveihin.

Muistathan, että näköislehti sisältyy 7 oikein -lehden tilaukseen ja on luettavissa jo printtilehden ilmestymispäivää edeltävänä iltana klo 19. Näköislehteen kirjaudutaan asiakasnumerolla. Salasanana toimii postinumero.

Näköislehteen lisätään lauantaiaamuisin tallikommentteja lauantain Toto75- sekä alkuviikon raveihin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi