Ikäluokkien Kasvattajakruunuissa finaaleja ja välieriä

Ikäluokkien Kasvattajakruunuissa finaaleja ja välieriä

Jos 7 oikein -viikko starttasi viikko sitten Forssan Toto65-kierroksella, on tänään palattu perinteisiin Vermon keskiviikkoillan raveihin.

Pelillisesti Toto65:ssa saattaisi olla aineksia yllätyksiin, sillä ennakolta vahvimpien hevosten kohdalla voidaan nähdä hienoisia kysymysmerkkejä.

Kierroksen avaa tammojen taisto, jossa tempperamenttinen Alien Hill tavoittelee paluuta voittokantaan. Sisusarjan kolmella ratakierroksella paalun Pantheralla on tehojensa puolesta mahdollisuus tolppaan, kunhan askellaji pysyy ravilla. Kolmannen kohteen Trixton JR:llä on vajaan kuukauden starttitauko alla ja pohjoisemmassa vahvaa työtä tehnyt Westside Lord lähtee takarivistä paikalta 11. Selväpiirteisiltä eivät vaikuta loputkaan 65-kohteet.

Lauantaina ratkotaan Jyväskylässä nelivuotiaiden lämminveristen Kasvattajakruunu-finaalit. Oriit ja ruunat aloittavat T75-4:ssa, jonka voitosta tienaa 24 000 euroa. Tammat juoksevat oman ikäluokkakoitoksensa kierroksen päätteeksi. Sen voittajalle on luvassa 38 000 euron potti, kun välierien palkinnot siirtyivät finaaliin. Tammaderbyssä ravikuningatar Suven Sametti on vahvin suosikki ykköseksi.

Kolmevuotiaat lämminveriset tammat sekä oriit ja ruunat juoksevat välieriä torstaina Seinäjoella. Kriteriumin kärkikaksikko Planbee ja Shackhills Twister ottavat uudelleen mittaa toisistaan Toto5:n päättävässä lähdössä.

Maaginen maanantai ravataan tiiviinä pakettina Mikkelissä ja Tampereella. Olemme uudistaneet lehdestä Magic Monday -sivut. Lähdöt julkaistaan sivuilla nyt aikaisemmasta poiketen siinä järjestyksessä kuin ne radoilla ravataan.

7 oikein -viikkoon mahtuu paljon muitakin mielenkiintoisia hetkiä. Uunituore 7 oikein -lehti on kerännyt sivuilleen tallikommentit ja vihjeet kotimaan raveihin keskiviikosta tiistaihin sekä käsiohjelmasivut Ruotsin pääraveista keskiviikosta sunnuntaihin. Vihjeet löytyvät naapurin keskiviikon ja lauantain kierroksille.

Muistathan, että kätevä digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Appin sovelluskaupasta.

7 oikein -lehden tilaajille on lisäetuna 7 oikein ulkomaat -digilehti. Kahdesti viikossa julkaistavassa digilehdessä on Ruotsin, Norjan ja Tanskan kaikkien pelilähtöjen käsiohjelmasivut A4-koossa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi