Jackpot-putki päälle Oulusta - jaossa yli miljoona euroa

Jackpot-putki päälle Oulusta - jaossa yli miljoona euroa

Suomen T75-pelissä jaetaan syys-lokakuussa yli miljoona euroa jackpot-rahaa. Kampanja starttaa tänä lauantaina 12. syyskuuta Oulusta.

Suomen T75-pelin ystäviä ei ole vähään aikaan jackpoteilla hemmoteltu. Syy on selvä: rahaa on kerätty jaettavaksi ns. jackpot-putkessa, joka starttaa tänä lauantaina Oulussa.

”Nyt haetaan samanlaista toimintamallia, mikä urheilupeleissä on ollut käytössä ja toiminut hyvin jo pidemmän aikaa”, Veikkauksen Toto-pelien tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna taustoittaa.

Veikkauksessa nähdään ennalta määritellyssä, pitkäkestoisessa kampanjassa monta hyvää puolta.

”Jos jackpot jaetaan heti seuraavalla viikolla, kuten käytäntö aikaisemmin oli, viikko on meille lyhyt aika reagoida siihen markkinointi- ja muilla myynninedistämistoimenpiteillä”, Ahjolinna valaisee.

”Pidempiaikaiseen kampanjaan pelaaja ehtii lisäksi mukaan, vaikka ensimmäinen viikko menisi ohi.”

Oleellista on, että Suomen jackpoteilla ei kilpailla mahdollisia Ruotsin jackpoteja vastaan. Jokainen Ruotsin T75-pelissä syntyvä jackpot siirtää Suomen jackpotin tuonnemmaksi ja jatkaa siten kampanjaa viikolla. Näin kävi viime viikollakin, kun Suomen jackpot-putken piti alun perin alkaa.

”Asiakkaat ovat löytäneet tämän vuoden aikana entistä vahvemmin myös Ruotsin Toto75-pelin. Pyrimme siksi välttämään päällekkäisiä jackpot-kierroksia”, Veikkauksen muuttavakertoimisen vedonlyönnin liiketoimintapäällikkö Petri Huikko perustelee.

Ainoa poikkeus ovat Suomen Superlauantait, jolloin jackpotit jaetaan, oli Ruotsissa jackpot tai ei. 19. syyskuuta jackpot on 200 000 ja 17. lokakuuta peräti 500 000 euroa.

19.9. Superlauantain jakavat Mikkeli ja Pori ja 17.10. Vermo ja Seinäjoki. Urheilullisesti 17.10. kierroksen huipentaa Finlandia-ajon takia vakiopaikaltaan derbylauantailta siirretty lämminveristen Suomen mestaruus.

Jackpot-rahaa kertyy, jos joku voittoluokka jää toteutumatta, eli täysosumia ei vaikealla kierroksella löydy tai alemman voittoluokan voitonmaksun alaraja ei helpolla kierroksella

Jackpot-käytännöt ovat eläneet jo Fintoton ajoista lähtien. ”Perinteinen” ja Ruotsissa edelleen käytössä oleva tapa oli pistää syntynyt jackpot jakoon heti seuraavalla viikolla, mutta sittemmin jackpotia alettiin kerryttää useampia viikkoja ja jakaa yksittäisillä superkierroksilla.

Jackpot-putki on Suomen ravipeleissä uusi, muttei välttämättä lopullinen käytäntö.

”Mitään ei ole kirjoitettu kiveen. Aina on mahdollista palata vanhaan tai tehdä parannuksia”, Ahjolinna muistuttaa.

Se, että jackpot-rahaa ylipäänsä kertyy, on kirjattu sääntöihin. Toto-pelien markkinoinnille niillä on iso merkitys.

”Jackpotit ovat mahdollisuus herättää harvemmin pelaavien tai kokonaan uusien pelaajien kiinnostusta Toto-peleihin”, Ahjolinna kiteyttää.

Tänä vuonna ravipelaajia hemmotellaan ylimääräisellä rahalla Veikkauksen kaikkien pelien senttipyöristyksistä ja lunastamattomista voitoista kertyvistä maksamattomista pelitoiminnan varoista.

”Alkuvuoden kampanjoihin oli tarkoitus käyttää sen rahoja ja loppuvuoden kampanjoihin Toto-peleistä kertynyttä jackpot-rahaa, mutta koronatauko muutti laskelmia. Nyt bonuksina ja jackpoteina jaetaan yhteensä yli 2 miljoonaa euroa maksamattomia pelitoiminnan varoja”, Ahjolinna paljastaa.

Lokakuu tuo muutoksia paitsi ns. kakkosravien alkamisaikoihin, myös niiden pelitarjontaan. Päivän duo ja Troikka vakiolähtöihin palaavat pelattaviksi kaikissa raveissa.

”Kun samana päivänä saatetaan ajaa useammat ravit samanlaisella palkintoprofiililla, pelitarjonnankaan ei tarvitse suuresti erota. Ero nimellisten ykkös- ja kakkosravien välille tehdään pääpelillä (T4 tai T5)”, Juha Ahjolinna linjaa. - Hevosurheilu 9.9.

Oulun kaksipäiväinen Oulu Express -viikonloppu starttaa tänään perjantaina after work -raveilla kello 15. Raveissa ratkotaan mm. ravinaisten Suomen mestaruus.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi