Jackpoteja kotimaan totopeleissä

Jackpoteja kotimaan totopeleissä

Käsillä on eliittinen raviviikko, kun sen huipentaa lauantaina Jyväskylässä 48. kerran ravattava Killerin Eliitti, jonka voittaja kuittaa 20 000 euroa.

Keskiviikosta tutusti starttaavaan uuteen 7 oikein -viikkoon mahtuu useita hienoja pelikohteita. Lisärahaa on tarjolla niin VermonToto65-kierroksella kuin Jyväskylän Toto75:ssa. Keskiviikkona täysosumien voitto-osuutta kerrytetään 65 000 ja lauantaina lähes 40 000 ekstraeurolla. Ruotsin puolella on keskiviikkoillan Toto86-kieroksella 685 000 euron jackpot.

Vermossa ravataan pääosin pidempiä matkoja, kun 65-kohteista kolme on 2620 metrin ja kaksi 3120 metrin koitoksia. Viidentenä 65-kohteena ajetaan Derbyn TammaChampion, jossa 2120 metrin matkalla nähdään vastakkain mahtitammoja. Vincennesissä tammikuussa voittanut Dusktodawn Boogie palasi vakuuttavasti tauolta Forssassa. Se saa vastaansa tallikaveri Speedy Norwegianin. Haastava lyötävä on myös neljännen radan Magic Madonna.

Torstaina ajetaan Jokimaalla Suur-Hollola-ajon alkukilpailut, ja jatkopaikasta on karsimassa muun muassa Hachiko de Veluwe. Jorma Kontio ajaa edellisen lisäksi Ruotsista Lahteen matkaavaa Samurai Comerya. Jokaisesta viidestä alkukilpailusta neljä parasta jatkaa lauantaina 2.7. ajettaviin välieriin. Siellä ne kohtaavat kymmenen jo paikkansa välierissä selvittänyttä hevosta.

Kylmäveristen Suur-Hollola-ajo ajetaan suorana finaalina 30 000 euron ykköspalkinnolla. Lämminveristen voittajalle on luvassa 96 000 euron potti. Finaalit ravataan sunnuntaina 3.7.

Perjantaina pelataan Toto5 Tampereelle ja Toto4 Kuopioon. Sunnuntaina on luvassa kolmet ravit, kun Haapajärvi ja Kemijärvi ajavat kesäravinsa ja Forssa jatkaa Toto5-kierroksella klo 16 alkaen. Maanantaina kesäradoista jatkaa Loviisa. Saman aikaan kilpaillaan myös Joensuussa. Tiistaina on vuorossa Mikkelin Toto5.

Tuore 7 oikein ilmestyy huomenna keskiviikkona 76-sivuisena. Muistathan, että kätevä näköislehti sisältyy 7 oikein -lehden tilaukseen. Näköislehteen kirjaudutaan asiakasnumerolla. Salasanana toimii postinumero. Lauantaisin näköislehteen päivitetään tuoreita tallikommentteja lauantain ja alkuviikon raveihin. Näköislehti julkaistaan verkossa jo tiistai-iltaisin. Huomaathan, että näköislehteen lisätään tuoreita tallikommentteja vielä lauantaiaamuna.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi