Jokainen voi olla nyt oman elämänsä robottipelaaja

Jokainen voi olla nyt oman elämänsä robottipelaaja

T-pelien totorobotti tuli osaksi tietokoneavusteisen pelaamisen annabet.com-sivuston tarjontaa.

Robottipelaamisella tarkoitetaan raveissa tietokoneavusteista pelaamista, jossa pelaaja tekee omat prosenttiarvionsa ja laatii systeemit niiden ja määrittelemiensä kriteerien perusteella.

Veikkaus.fi:stä T-peleihin löytyy hajoitustyökalu, jossa pelihevosensa voi luokitella neljään eri kategoriaan ja niistä voi rakentaa mielensä joukon systeemejä kaikki omien kriteeriensä mukaan – ns. hajoitussysteemin. Yhdistelmien määrää voi rajata pelin sisäänjättöhetkellä luvassa olevan voitto-osuuden mukaan ja raakata liian vähän palauttavat tai utopistisen epätodennäköiset rivit pois.

Annabet.comista löytyy näiden lisäksi muitakin suodattimia, esimerkiksi todennäköisyyksiin perustuen. Kaikille hevosille on mahdollista syöttää omat todennäköisyysarviot, ja rivit voi rakentaa niitä hyödyntäen – vaikka automaattisesti. Suodattamalla on mahdollista etsiä myös sellaiset yhdistelmät, joilla täysosuman voittaisi ainoana.

Paitsi oman arvion mukaan ali- ja ylipelatut hevoset, ohjelma näyttää hevoset, joiden pelikannatus on viimeisen tunnin aikana merkittävästi noussut tai laskenut.

Kaikki pelit, myös suodatetut, on mahdollista jakaa porukkapeleiksi. Toistaiseksi annabet.comin totorobotti on käytettävissä vain Suomen ravien T-peleihin, mutta jatkossa se laajenee käsittämään myös Ruotsin ravit.

Annabet.comin totorobotti on toistaiseksi maksuton, mutta sen käyttö vaatii kirjautumisen ja pelien sisään jättäminen Veikkauksen pelitilin.

Annabet on vuonna 1999 perustettu suomalainen yritys, joka tarjoaa mm. työkaluja Monivedon ja Vakion tietokoneavusteiseen pelaamiseen. Totorobotti liittyi tarjontaan 4.2.2021. - Hevosurheilu 5.2.2021

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi