Jokimaalla tehdään tähtiä

Jokimaalla tehdään tähtiä

Lauantainen Toto75-rivi ratkaistaan Lahdessa, jossa Toto75-kierros huipentuu Jokimaa tekee tähtiä -finaaliin. Tusina nousevia lämminverikykyjä mittelee paremmuudesta tasokkaassa startissa.

Call It Fighter on voittanut 14 kilpailustaan 13. Nopea avaaja pyrkii piikkipaikalle ja saanee haastetta kakkos- ja kolmosratojen Ken's Carlosista sekä Perchpondista. Ysiradan Let's Get It Up nousee niin ikään 7 oikein -vihjeissä varteenotettavaksi menestyjäehdokkaaksi.

Ennen Toto75-pelin käynnistymistä, ravien kolmentena lähtönä, nähdään kaksivuotiaiden lämminveristen SHKL Hevosenomistajapokaalin finaali, josta voittaja kuittaa 21 000 euroa. Arctic Dashin jäätyä pois, mukana on 11 varsalupausta. Uunituore 7 oikein -lehti ennakoi, että pienillä lähtönumeroilla starttaavat ovat vahvoilla.

Lue lisää vihjeitä sekä tallikommentteja Lahteen ja muihin viikon kotimaisiin totoraveihin tänäiltana verkkoon ilmestyvästä ja huomenna printtinä koteihin jaettavasta lehdestä.

Lauantain Toto75-peliä värittää 77 000 euron jackpot. Ekstrarahaa on jaossa myös keskiviikkoillan Vermon Toto65-kierroksella, jossa jakosummaan lisätään 65 000 euroa.

Kun Lahti isännöi lauantairaveja, torstain Toto5 pelataan Joensuuhun. Porissa karsitaan perjantaina St. Legerin ja Satakunta-ajon finaaleihin. Molemmista ajetaan kaksi karsintalähtöä. Näiden finaalit on ohjelmassa ensi viikon lauantaina. Perjantaina ravataan myös Jyväskylässä Toto4. Sunnuntaina on ohjelmassa niin ikään kahdet ravit, Toto5 Seinäjoella ja Toto4 Lappeenrannassa. Maanantaina ja tiistaina ravi-isäntinä ovat Oulu ja Tampere.

Ruotsin puolella keskiviikon Toto86-Xpress ajetaan Jägersrossa ja Solvallassa. Lauantain Toto75 ravataan Solängetissä. Kylmäveristen Dubbelcupen-karsinnassa nähdään Pekka Lillbackan kasvattama ja omistama Wolt. Petri Salmelan Leave Your Sox On nähdään kultadivisioonassa.

64-sivuinen 7 oikein ilmestyy näköislehtenä verkkoon jo tiistai-iltana. Yksien kansien sisässä olevien lähtölistojen lisäksi lue vihjeet ja valmentajien mietteet kotimaan totoraveihin. Ruotsin osalta lehdestä löytyy lähtölistat naapurimaan pääraveihin. Vihjeet tarjoillaan keskiviikolle ja lauantaille.

Näköislehti sisältyy 7 oikein -lehden tilaukseen ja on luettavissa jo tiistai-iltana. Näköislehteen kirjaudutaan asiakasnumerolla. Salasanana toimii postinumero. Lauantaisin näköislehteen päivitetään tuoreita tallikommentteja lauantain ja alkuviikon raveihin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi