Jyväskylässä neljän suurkilpailun lauantai

Jyväskylässä neljän suurkilpailun lauantai

Killerillä ratkaistaan voittajat neljään suurikilpailuun. Kaksivuotiaiden lämminveristen Kasvattajakruunun finaalit ajetaan Toto75-kohteiden ulkopuolella. Tammat mittelevät 15 000 euron ykköspalkinnosta ravien toisessa lähdössä. Oriit ja ruunat 21 000 eurosta kolmannessa lähdössä. Jälkimmäisenä mainittujen osalta karsintoja ei tarvittu, mikä kasvatti ykköspalkintoa.

Toto75-pelin kakkoskohteena ravataan viisivuotiaiden lämminveritammojen Kasvattajakruunun finaali. Sen voittaja kuittaa 27 000 euroa. Tänään verkossa näköislehtenä julkaistava ja huomenna printtinä postilaatikoihin ilmestyvä 7 oikein -lehti nostaa lähdön suosikkikaksikoksi Ypäjä Orienten ja Chasing Highsin.

Toto75:n päättää viisi- ja kuusivuotiaiden suomenhevosten Tammaderbyn finaali. Villinmiehen Tammakilvan voittanut Sarikan kohtaa viime vuonna Tammaderbyn kolmanneksi sijoittuneen Margaridan. Löytyykö 15 000 euron ykköspalkinnon ottaja tästä kaksikosta?

Kaikenkaikkiaan Jyväskylän iltapäivän raviohjelmassa on 12 totolähtöä.

7 oikein -viikkoa käynnistellään keskiviikkoiltana Vermo Toto65-kierroksella. Pelillistä mielenkiintoa pikkulauantaihin tarjoilee länsinaapurin Toto86-kierros, jossa on jaossa lähes 1,5 miljoonan euron jackpot. Lauantaina 75-pelin 7-oikein tuloksille laitetaan ekstraa vielä hieman enemmän. Sunnuntaina Ruotsissa ravataan niin ikään Toto75-kierros. Eskilstunassa kolme- ja nelivuotiaat juoksevat Breeders Crown -finaaleja.

Viikkoon mahtuu myös torstainen Toto5 Lahdessa, perjantaina Toto5 Seinäjoella ja illan kakkosraveina Toto4 Joensuussa. Mikkeli isännöi sunnuntain Toto5:sta. Maanantainen Magic Monday ajetaan Lappeenrannassa ja Porissa. Tiistaina seurattavana on niin ikään kahdet ravit; Toto5 Teivossa ja Toto4 Kaustisilla.

Muistathan, että näköislehti sisältyy 7 oikein -lehden tilaukseen ja on luettavissa jo tiistai-iltana. Näköislehteen kirjaudutaan asiakasnumerolla. Salasanana toimii postinumero. Lauantaisin näköislehteen päivitetään tuoreita tallikommentteja lauantain ja alkuviikon raveihin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi