Kamppailu vuoden voitokkaimman tittelistä jatkuu

Kamppailu vuoden voitokkaimman tittelistä jatkuu

Furiosa on kärjessä, mutta haastajat aivan kannoilla.

Itsenäisyyspäivänä Lappeessa voittanut Furiosa 15, All Star Mint ja Ditchback Dice 14. Siinä vuoden voitokkampien tilanne keskiviikkona.

Koko kolmikko jatkaa tiiviisti kilpailemista. Ditchback Dice juoksee tänään Kaustisella, All Star Mint lauantaina Teivossa ja Furiosa tiistaina Seinäjoella. Kaikkien näiden ravien sekä neljien muiden kotimaan kisojen käsiohjelmasivut, tallikommentit ja vihjeet löytyvät tänään ilmestyneestä 7 oikein -lehdestä.

Tällä viikolla 56-sivuisessa lehdessä on kotimaan ravien käsiohjelmasivut torstaista tiistaihin. 7 oikein -raviviikko alkaa Nikulan kauden päätösraveilla, ja perjantaina jatketaan Lahden Jokimaalla.

Toto75-ravit ajetaan Teivossa. Hienotasoinen Christmas Special 8000 euron ykköspalkinnolla huipentaa lauantain kierroksen.

Kouvolassa vietetään sunnuntaina tapahtumapäivää, joka alkaa jo klo 11. Maanantain Magic Mondayn kierroksen rataparina on Jyväskylä ja Turku. Tiistaina jatkuu Seinäjoen ravikausi.

Ruotsin raveista on päivän pääravien lähtölistat torstaista maanantaihin sekä perjantain lounasravien lähtölistat. Veikkauksen pelisivuongelmen takia tulevien päivien xml-lähtölistadataa ei ole saatavissa, ja Ruotsin listat ovat valitettavasti edelleen PDF-muodossa. Ruotsissa on isot jackpotit sekä lauantaina että sunnuntaina.

Muistathan, että näköislehti sisältyy 7 oikein -lehden tilaukseen ja on luettavissa jo tiistai-iltana. Näköislehteen kirjaudutaan asiakasnumerolla. Salasanana toimii postinumero.

Lauantaiaamuisin näköislehteen päivitetään tuoreita tallikommentteja lauantain ja alkuviikon raveihin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi