Kasvattajakruunu-kausi huipentuu

Kasvattajakruunu-kausi huipentuu

Metsämäessä ajetaan lauantaina neljä Kasvattajakruunu-finaalia. Vihjeet ja tallikommentit niihin löytyvät tänään ilmestyneestä 7 oikein -lehdestä.

68-sivuisessa 7 oikein -lehdessä on kotimaan ravien käsiohjelmasivut keskiviikosta tiistaihin. Tänään ajetaan Vermossa Toto65-kierros, ja torstaina jatkuu Lahden Jokimaan tiivis syyskausi. Perjantaina ravataan Kuopiossa ja Forssassa.

Lauantaina Ylivieskan Keskinen päättää kautensa puolilta päivin alkavilla raveilla, kun Turussa ensimmäinen lähtö starttaa klo 13.07. Turussa ensimmäinen Troikka-lähtö on normaaliin 75-ravien tapaan iltapäivän neljäs eikä kolmas, kuten lähtölistoissa alustavasti oli. Muut Troikat Turkuun pelataan lähtöihin 7, 9 ja 11.

Seinäjoki vastaa sunnuntain kotimaisesta tarjonnasta. Magic Mondayn jackpot-kierrokset jatkuvat maanantaina Joensuun Linnunlahden ja Tampereen Teivon toimiessa rataparina. 7 oikein -viikko päättyy tiistaina Jyväskylän Killerille.

Kaikkien näiden sekä keskiviikosta sunnuntaihin Ruotsin päivän pääpelin lähtölistat löytyvät 68-sivuisesta 7 oikein -lehdestä. Veikkauksen Toto-sivujen ongelmien takia Ruotsin lähtölistadata ei ollut saatavilla, ja Ruotsin kaikki ravit ovat lehdessä poikkeksellisesti PDF-listoina.

Muistathan, että näköislehti sisältyy 7 oikein -lehden tilaukseen ja on luettavissa jo tiistai-iltana. Näköislehteen kirjaudutaan asiakasnumerolla. Salasanana toimii postinumero.

Lauantaiaamuisin näköislehteen päivitetään tuoreita tallikommentteja lauantain ja alkuviikon raveihin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi