Suvi Vaittisen ohjastama Macce on todennäköinen keulahevonen ja sitä kautta hyvä pelikohde.
Suvi Vaittisen ohjastama Macce on todennäköinen keulahevonen ja sitä kautta hyvä pelikohde.Kuva: Roosa Lindholm

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Varmat ladataan kierroksen alkupäähän

Vermon Toto65-kierroksella nähtäneen monta keulavoittajaa.

Vermoon luvataan keskiviikolle lämmintä ilmaa ja aurinkoa, joten olosuhteet ovat nopeat. Silloin on syytä hypätä keulavaljakoiden kelkkaan.

Viisivuotispokaalissa kilpaileva Amazing Player pitää kärkipaikan normaalisti hallussaan. Se saanee vetää alun jälkeen hetken matkaa rauhassa ja kykenee tarpeeksi napakkaan lopetukseen. Jarmo Saarelan ajokki on hyvä suosikkivarma.

Rivin ideavarma on Kivikylän Komeetta -karsinnassa kilpaileva Macce. Suvi Vaittisen ajokki on todella nopea avaaja, joka päässee keulapaikalle. Se on tässä tasaisesti pelatussa kisassa jo puoli voittoa, sillä keulahevonen saanee tehdä oman juoksunsa.

Arvoa riville haetaan varmistamalla toinen kierroksen suurista suosikeista. EL Indeed ei taida pystyä pitämään sisäradalta keulapaikkaa, jolloin sen tehtävä mutkistuu. Tamma saattaa silti voittaa, mutta ei sen niin iso suosikki kuulu olla kuin peliosuus näyttää.

Myös kylmäveristen kovimpaan sarjaan poimitaan yllätysmerkkejä lapulle. Niistä Vilkkeen Velmu osoitti Mikkelin välistartissaan kovaa virettä, kun taas Tangen Ove voi lyhyellä kirillä ohittaa kaikki.

Tästä kupongille                                                   

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 1 Amazing Player (5, 2)

Toto65-2: 6 Macce (8, 10)

Toto65-3: 4, 7 (2, 1)

Toto65-4: 1, 10, 5, 4, 3, 6 (12, 11)

Toto65-5: 1, 5, 3, 2, 4 (6, 8)

Toto65-6: 1, 6, 5 (2, 12)

1 x 1 x 2 x 6 x 5 x 3 = 180 riviä – 18,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Ilona Mäkinen: Joyful Swamp (7) on ekaa kertaa montessa. On muutamia kertoja ratsastettu ja yksi ratahiitti menty. On ainakin harjoituksissa ravannut ja sitä toivotaan myös startissa. Vähän arvoitus on, mutta kapasiteetti ja jakso pitäisi riittää.

Lähtö 3

Ilona Mäkinen: Perfect Deal (3) sairasti räkätaudin viime startin jälkeen. Viimeistelyhiitissä oikein hyvän tuntuinen. Kengät otetaan pois ja toivotaan että alkaisi vihdoin suorittamaan tasollaan.

Pia Huusari: Supervillain (4) sai kivan startin uran avaukseen ja varoja jäi. Välissä ollut normaali kotona. Ravia mennessä pitäisi pystyä kamppailemaan kärkisijoista.

Lähtö 5

Emma Väre: Scorpion Comery (2) sai viimeksi hyvän reissun, mutta huumori ei riittänyt ohitteluun kaukaa takaa. Nyt saa reissun kärjen lähellä ja hyvänä päivänä ottelee kärkisijoista.

Anne Eve: Macce (6) palaa pieneltä suunniteltulta tauolta. Neljä viikkoa treenattu normaalisti kelien ehdoilla.

Lähtö 8

Emma Väre: Cream Candy (4) oli viimeksi jo parempi ja nyt pitäisi olla parempi, kun lihaspuolen murheita hoidettu. Tuntui viimeistelyihin paljon paremmalta. Maili sopii, paikka ok.

Lähtö 9

Emma Väre: Mathilde Halm (5) teki ihan huippusuorituksen viimeksi, kotona kaikki normaalisti sen jälkeen. Maili sopii, lähtee ok.


Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi