Näyttävä Too Fit For You on jäänyt turhan unohdetuksi.
Näyttävä Too Fit For You on jäänyt turhan unohdetuksi.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Palasi viimeksi tasolleen – nyt yllätysvoiton vuoro?

Vermon Toto65-ideasysteemi viritellään vähän pelatun tukipilarin varaan.

A.V. Marttilan Tammasarja käynnistää 65-kierroksen. Tapio Perttusen suojatti Suven Sametti on aiheesta suursuosikki, mutta 80 prosenttia hipova peliosuus on jo liikaa. Suven Sametilla on sisäradalta jonkinlainen pussitusriski, ja kun peliosuus on noin massiivinen, ei riskitekijöitä auttaisi juurikaan olla. Otetaan kaveriksi tuulennopeat Disain ja Suvelan Unelma. Jälkimmäinen menee pitkästä aikaa kengittä ja jenkeillä, ja josko siitä löytyisi kaivattua lisäpuristusta loppuun.

Ideavarma löytyy illan viimeisestä Kuuma Cup -karsinnasta. Moilasten, Minnan ja Arin suojatti Too Fit For You oli toissa kerralla Forssassa epänormaali, mutta viikko sitten Vermossa taas hyvä kakkonen. Nopea avaaja saattaa päästä etenemään keulapaikalle. Siitä se olisi tosi mielenkiintoinen tasaisessa lähdössä. Viisivuotias on täysin pelaamaton, ja kokeillaan sitä suuren potin toivossa varmana.

Tästä kupongille                                                                 

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 1, 3, 6 (4, 9)

Toto65-2: 7, 5, 12, 6, 11 (2, 9)

Toto65-3: 4, 7 (1, 5)

Toto65-4: 3, 10 (2, 1)

Toto65-5: 6 Too Fit For You (5, 7)

Toto65-6: 2, 11, 5 (3, 9)

3 x 5 x 2 x 2 x 1 x 3 = 180 riviä – 18,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Pia Huusari: Cry For Mama (9) teki tauolta kaksi oikein positiivista esitystä mutta viimeksi oli pettymys. Ei ollut kiihdytyksestä lähtien yhtään oma itsensä. Kotona kaikki kuitenkin normaalisti. Nyt välissä liikuteltu vähän terävämmin. Tyytyväisiä rahasijaan.

Lähtö 5

Emma Väre: Yosemite Samilta (6) operoitiin polvikanavat talvella ja siitä johtuu tauko. On riskistynyt paljon talven aikana, pari kertaa oon päästäny kotona reipasta ja pitäis olla ihan hyvällä mallilla. Paikka vähän ulkona ja sijoitus riippuu siitä miten juoksu tuolta menee.

Satu Juurinen: Zelles Xenalla (10) viime startissa hyvä paluu tauolta. Voisi jopa parantaa seuraavaan.

Lähtö 6

Nina Pettersson-Perklen: Kövras Jokerista (3) on vaikea sanoa millainen tulee olemaan startissa, aika uusi tuttavuus. Radalla ei ole käyty ollenkaan.

Christa Packalen: Nemea Kato (5) on ollut pariin viimeiseen vähän nihkeä. Treeneissä kaikki normaalisti ja nyt on ajettu vähän terävämmin kotona. Todennäköisesti vetolaput vaihdetaan takaisin kokolappuihin.

Lähtö 7

Ilona Mäkinen: New Grove Waylon (1) on kunnossa ja lähtöpaikka kohdallaan. Pärjäämään lähdetään. Ei varustemuutoksia.

Christa Packalen: Global Bring It Onilla (2) kaikki mennyt hyvin viime startin jälkeen. Paikka on hyvä ja pystyy menestymään vaikka vastassa onkin kovia hevosia. Ei muutoksia.

Nina Pettersson-Perklen: Axel Wind (5) osaa laukatta pärjätäkin.

Pia Huusari: Vincent C.D. (10) teki viimeksi taas tosi hyvän esityksen, kiri kovaa vaikka joutu jo neljännelle ja välillä viidennellekkin radalle. Taas hankala paikka mistä joutuu haalarihommiin. Jos ei jää liian kauas tai kirissä oo tukkeita edessä niin pitäis nousta korkeelle. Tulee aina rehdisti perille. Kotona ollut kokoajan vain pirteämpi.

Lähtö 9

Ilona Mäkinen: Dodii (3) on hyvässä kunnossa. Viimeksi jäi vähän pussiin. Nyt taas kengät pois ja hyvältä lähtöpaikalta lähdetään pärjäämään.

Näyttävä Too Fit For You on jäänyt turhan unohdetuksi.
Toto65-ennakko Vermo: Pettersson-Perklénin tallista neljä osallistujaa karsintoihin

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi