Pekka Korven Sofia Evo on sopiva ideavarma Vermoon. Derbyn Tammachampionissa valjakko starttaa mainiolta kakkosradalta.
Pekka Korven Sofia Evo on sopiva ideavarma Vermoon. Derbyn Tammachampionissa valjakko starttaa mainiolta kakkosradalta.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Oiva paikka napata kauden avausvoitto

Vermon Toto65-kierroksen ideasysteemi viritellään kahden keulahevosen varaan.

Supermackan kelpaa paljon pelattunakin suosikkivarmaksi, sillä keulapaikan pitäisi olla sille tarjolla molemmilta sisäpuolen kovilta avaajilta Mickanilta ja Artful Funnylta. Johtopaikalta Supermackan on tosi liki voittoa, jos se on samanlainen kuin viime Lahden voitossaan.

Pekka Korven suojatti Sofia Evo on rivin ideavarma. Tamma pilasi Kuopio Stakesissa lähtölaukkaan, mutta kulki loppumatkan oikein mukavasti ja näytti mainiolle. Starttinopea tamma ottanee Derbyn Tammachampionissa keulapaikan haltuunsa, kunhan avaa ravilla. Nousuvireinen nelivuotias on kiinnostava varmakokeilu.

Rivin mahdollinen yllättäjä voi olla Pronssidivarissa kilpaileva Siirin Farssi. Se menee ennakkotietojen mukaan ensimmäistä kertaa jenkkikärryistä, joka voi tuoda mehukkaan efektin.

Tästä kupongille                                                                  

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermoon

Toto65-1: 10, 7, 2, 4, 8 (9, 1)

Toto65-2: 2, 3, 9, 4, 5 (1, 10)

Toto65-3: 5 Supermackan (2, 1)

Toto65-4: 2 Sofia Evo (5, 4)

Toto65-5: 7, 12, 4 (3, 6)

Toto65-6: 3, 1, 2 (9, 11)

5 x 5 x 1 x 1 x 3 x 3 = 225 riviä – 22,50 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Christa Packalen: Tuhti-Kersantin (5) jalkoja huollettiin viime startin jälkeen. Teki viimeksi hyvän tuloksen, vaikka olikin tosi laiska koko matkan ajan. Uskon että terävöityy kun saa nyt säännöllisesti startteja. Varustukseen ei muutoksia.

Lähtö 3

Eveliina Sarismala: BWT Ellospank (1) on tehnyt parhaat esitykset selkäjuoksulla, se tavoitteena. Rahasijaan tyytyväinen, mutta kaiken onnistuessa on potentiaalinen pärjääjä.

Roosa Lindholm: Worrywartilta (8) aukesi viimeksi lämmityksessä kanta ja joutui jäämään pois sekä kärrylähdöstä että seuraavan viikon montélähdöstä. Nyt kannat parantuneet ja hevonen tuntuu hiiteissä hyvältä. Viimeistelty lauantaina reippaalla hiitillä. Kova lähtö tulossa, toivottavasti saadaan hyvä sija, josta pisteet riittäisivät finaaliin.

Lähtö 5

Kati Horppu: Adven Turelle (6) jenkkikärryt ja kaikki kengät pois + kokolaput starttiin.

Lähtö 7

Vilja Kivinen: Makes Me Credit (9) teki viimeksi huippuesityksen ja ennätyksen eikä ollut startin jälkeen oikein milläänsäkään. Saattaa jopa parantaa tähän starttiin.

Lähtö 9

Christa Packalen: Nemea Katolla (12) oli viimeksi taas oikea asenne kilpailemiseen ja tuli kovaa loppua. Paikka on huono ja sieltä ollaan täysin muiden armoilla. Toivotaan kovaa matkavauhtia niin olisi edes jonkinlainen mahku saada jotakin. Ei muutoksia.

Lähtö 11

Vilja Kivinen: Miss Red (2) teki viimeksi pahan laukan kanssa kelpo suoritus ja tuli terävästi loppuun asti. Nopea auton takaa ja hyvällä juoksulla pitäisi pystyä rahoille.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi