Kuninkuusraveissa riittää pelattavaa

Kuninkuusraveissa riittää pelattavaa

Forssan kolmipäiväisissä Kuninkuusraveissa on urheilullisten kohokohtien lisäksi pelillistä mielenkiintoa normaalia enemmän. Kaikkina kolmena päivänä on lähtökohtaisia bonuksia ja sunnuntain Toto75-pelissä 70 000 euron jackpot. Käsiohjelmasivut ja vihjeet tallikommentteineen löytyvät 76-sivuisesta 7 oikein -lehdestä.

Perjantaina Tammavaltikan avausmatkalla, klo 15 alkavien ravien 7. lähdössä, Voittajassa on 5000 euroa bonusrahaa.

Lauantaina jaossa on yhteensä 32 000 euroa ekstraa. Lähdön 1 sijapelin jakosummaan lisätään 2000 euroa. Kuningatar- ja kuninkuuskilpailun avausmatkojen (lähdöt 9 ja 10) Voittaja-pelissä on 10 000 euron bonus, samoin Tammavaltikan päätösmatkan (12. lähtö) Troikassa.

Sunnuntain avauslähdössä on Sija-pelissä 2000 euroa lisärahaa. Kuninkuuskilvan mailin (5. lähtö) Voittaja-peliä ryydittää 10 000 euron bonus, ja myös pääkilpailujen päätösmatkoilla (lähdöt 10 ja 11) Voittajaa pääsee pelaamaan edullisilla ehdoilla. Molemmissa jakosumma kasvaa myös kymppitonnilla. Lisäksi Kuninkuusravit päättävän 12. lähdön Troikassa on sama määrä lisärahaa.

Sekä lauantaina että sunnuntaina pelivalikoimassa on myös Toto5, molempina päivinä lähdöissä 8 - 12. Toto4 pelataan lähtöihin 2 - 5.

Myös pääkilpailujen kokonaiskilpailujen menestyjiä pääsee veikkaamaan. Sunnuntain ravien kohdalta Veikkauksen pelisivuilta löytyy Kunkkarit ratanumerolla 88. Sen alta pääsee pelaamaan molempiin kisoihin Voittajaa, Kaksaria sekä Troikkaa, ja lisäksi hallitsijaparista Päivän Duoa. Peliaika luonnollisesti päättyy jo lauantaina klo 16.13 ennen kuningatarkilvan avausmatkan starttia.

7 oikein -raviviikko alkaa poikkeuksellisesti Jyväskylän Killeriltä, joka isännöi viikon Toto65-raveja. Torstaina ravataan Lappeenrannassa ja Kajaanissa. Ensi viikollakin kilpaa ajetaan ahkerasti, sillä maanantaina ravataan sekä Kuopiossa että Loviisassa ja tiistaina Teivossa sekä Lieksassa.

7 oikein -lehdessä on myös aina lähtölistat Ruotsin päivän pääpelin kohdelähtöihin keskiviikosta sunnuntaihin, silloin kun pelit ovat raveihin. Keskiviikon Toto86-rivi ratkeaa Bodenissa, jossa kilpailee paljon myös suomalaishevosia. Lauantain Toto75-ravit ovat Bollnäsissä.

Näköislehti sisältyy 7 oikein -lehden tilaukseen. Näköislehteen kirjaudutaan asiakasnumerolla. Salasanana toimii postinumero. Lauantaina näköislehteen päivitetään tuoreita tallikommentteja tällä viikolla sekä lauantain että sunnuntain Toto75-kierroksille.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi