Kuninkuusraveissa pelattiin ratapeliä 540 000 eurolla.
Kuninkuusraveissa pelattiin ratapeliä 540 000 eurolla.Kuva: Anu Leppänen

Kuninkuusravien Toto-pelien vaihto kasvoi merkittävästi

Toto-pelien liikevaihto kaikissa kanavissa lauantaina oli 1,8 miljoonaa euroa ja sunnuntaina 1,7 miljoonaa euroa, Veikkaus tiedottaa.

Kasvua viime vuoteen oli yhdeksän prosenttia. Kuninkuusravien lähtöjä oli tämän lisäksi myös kohteina vedonlyönnissä muun muassa Pitkävedossa ja Voittajavedoissa.

Ratapeliä pelattiin viikonlopun aikana 540 000 euroa, joka on 50 prosenttia enemmän kuin viime vuonna Seinäjoella.

”Ratamyynti järjestettiin huomattavasti pienemmällä kapasiteetilla kuin aiemmin. Isompia ruuhkia ei kuitenkaan syntynyt ja kaikki pelit ehdittiin myymään. On kuitenkin selvää, että ratapelille on kysyntää Kuninkuusraveissa”, kertoo tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna Veikkauksen tiedotteessa.

Liikevaihdollisesti jäätiin vielä vuoden 2019 ennätyksistä, mihin on useita syitä.

”Forssan upeasta yleisömäärästä johtuen kännykkäverkko hidastui radalla, eivätkä kaikki pystyneet pelaamaan kännykällä. Oman vaikutuksen pelaamiseen toi kuukauden loppu, yleinen inflaatio ja Veikkauksen vastuullisuustoimet kuten vuositappio- ja rahansiirtoraja, jotka kaikki vaikuttavat pelaamiseen.”

”Tärkeintä kuitenkin on että haasteellisten vuosien jälkeen Forssan kuninkuusravit palautti uskon suomenhevosen, suomalaisen raviurheilun ja Kuninkuusravien vetovoimaan. Forssan ravirata ja kaupunki, urheilijat ja taustavoimat sekä Hippos teki erinomaista työtä tapahtuman eteen. Tästä on mahtava jatkaa perinnettä ensi vuonna Kouvolassa!”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi