Kymenlaakso-ajossa on mielenkiintoa

Kymenlaakso-ajossa on mielenkiintoa

Kuusi kolmevuotiasta perusmatkalla, kuusi 20 metrin takamatkalla. Siinä ovat asetelmat tämän vuoden Kymenlaakso-ajoon, joka päättää lauantain Toto75-kierroksen Kouvolassa.

Neljä tuoreinta kisan sankaria on tullut takamatkalta, ja voittaja saattaa taas startata sieltä, mutta paalulta ainakin juoksuradan Magazine Match on pakollisia pelihevosia. Kriteriumvoittaja Planbee oli yksi viidestä karsintavoittajasta viime viikon torstaina, mutta 7 oikein -lehden vihjeissä se on vasta nelossuosikki.

Tänään keskiviikkona ravataan tuttuun tapaan Vermossa Toto65-kierros. Torstaina Jokimaalla päälähtöinä ovat Jokimaa Tekee Tähtiä -karsinnat, jotka kaikki ovat kohdelähtöinä illan Toto64-pelissä. Siinä täysosumille on luvassa 50 000 euroa ekstraa.

Sama summa lisätään myös maanantaina Magic Mondayn Toto65-pelin jakosummaan. Syksyn ensimmäisenä Magic Monday -rataparina ovat Jyväskylä ja Turku.

Perjantaina ravataan Seinäjoella ja Lappeenrannassa sekä sunnuntaina Ylivieskassa. 7 oikein -raviviikko päättyy Mikkelin tiistain Toto5-raveihin.

Ruotsissa on mielenkiintoinen peliviikko, sillä sekä keskiviikkona että lauantaina on tarjolla muhkeat jackpotit. Tänään Bergsåkerin ja Solvallan jakamalla Toto86-kierroksella on lähes 700 000 euron lisäpotti. Lauantaina Jägersrossa jaossa on 2,2 miljoonaa ekstrarahaa. Toto75-kierros vaikuttaa siksi haastavalta, että suurvoittojakin voi olla tulossa.

Tällä viikolla 7 oikein -lehti on 68-sivuinen. Siinä on tallikommentit ja vihjeet kotimaan raveihin keskiviikosta tiistaihin sekä tällä kertaa käsiohjelmasivut Ruotsin päivän pääravien pääpelin kohdelähtöihin keskiviikosta lauantaihin. Vihjeet löytyvät Ruotsin keskiviikon Toto86- ja lauantain T75-kierroksille. Sunnuntain Grand Slam75 -pelin lähtölistoja lehteen ei saatu, koska ilmoittautuminen Solvallaan oli poikkeuksellisesti vasta tiistaina. Niiden tilalla on perjantain Kalmarin lounasravien Toto65-pelin lähtölistat.

Kätevä digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Appin sovelluskaupasta. Siihen kannattaa tutustua, sillä digilehdessä on esimerkiksi Kouvolan lauantain Toto75-raveihin lisää tallikommentteja.

7 oikein -lehden tilaajille on lisäetuna 7 oikein ulkomaat -digilehti. Kahdesti viikossa julkaistavassa digilehdessä on Ruotsin, Norjan ja Tanskan kaikkien pelilähtöjen käsiohjelmasivut kätevästi A4-koossa ja linkki tulostettaviin PDF-sivuihin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi