Lahdessa tähtiloistetta ravisyksyyn

Lahdessa tähtiloistetta ravisyksyyn

Jokimaalla tehdään tähtiä lauantaina, kun viikko sitten ajettujen viiden karsintakisan jälkeen JTT-finaalissa nähdään tusinan verran nousevia lämminverikykyjä.

15 000 euron ykköspalkinto liki tuplaa voittajan ansiot, sillä tämä viidettätoista kertaa ajettava ennakkomaksullinen kilpailu oli avoin heinäkuun lopussa enintään 17 000 euroa tienanneille hevosille. Toto75:n viidentenä kohteena ajettavasta finaalista on luvassa tasainen ja tasokas.

Ennen T75-pelin käynnistymistä, ravien neljäntenä lähtönä, nähdään kaksivuotiaiden lämminveristen SHKL Hevosenomistajapokaalin finaali, josta voittaja kuittaa 23 000 euroa.

Lauantaina on jaossa ylimmän voittoluokan jakosummaan 75 000 euroa ekstrarahaa, jonka jackpot+ tuplaa, mikäli löytyisi vain yksi täysosuma.

Tänään keskiviikkona naapurimaassa on tarjolla maistuva jackpot, kun Toto86-kierroksen ylimmän voittoluokan jakosummaan lisätään 952 000 euroa.

Tällä viikolla startanneet Magic Mondayt jatkuvat tulevana maanantaina Rovaniemellä ja Seinäjoellä. Toto65-peliä vauhdittaa 50 000 euron jackpot.

Monta muutakin mielenkiintoista ravitapahtumaa mahtuu alkavaan 7 oikein -viikkoon. Tänään 72-sivuisena ilmestynyt lehti tarjoaa käsiohjelmatiedot, vihjeet ja tallikommentit kaikkiin kotimaan raveihin keskiviikosta tiistaihin. Ruotsin pääravien osalta käsiohjelmasivut löytyvät keskiviikosta sunnuntaihin sekä vihjeet keskiviikon Toto86- ja lauantain Toto75-kierroksille.

Muistathan, että kätevä digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin.

Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Appin sovelluskaupasta. 7 oikein -lehden tilaajille on lisäetuna 7 oikein ulkomaat -digilehti. Kahdesti viikossa julkaistavassa digilehdessä on Ruotsin, Norjan ja Tanskan kaikkien pelilähtöjen käsiohjelmasivut A4-koossa.

Tilaa lehti

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi