Tuliveera voitti viime syksynä Tammaderbyn Killerillä valmentajansa Tapio Perttusen ajamana. Kouvolan Toto75-2:ssa se on alle 10 prosenttia pelattu nelossuosikki.
Tuliveera voitti viime syksynä Tammaderbyn Killerillä valmentajansa Tapio Perttusen ajamana. Kouvolan Toto75-2:ssa se on alle 10 prosenttia pelattu nelossuosikki.Kuva: Marjo Ahola-Turpeinen

Hevosurheilun Toto75-ideavihje Kouvola: Riittäisi ravatessaan

Lauantain ideavihje laaditaan kapeasti kolmen tukipilarin varaan. Varmoista kaksi on kohteidensa eniten luotettuja, mutta rivin pääidea, toisessa kohteessa kilpaileva Tuliveera, on jäänyt alustavassa pelijakaumassa aivan liian vähälle huomiolle. 

Viisivuotiskauden suurvoittoon päättänyt kyvykäs menijä aloitti kauden Jokimaalla huhtikuussa väkevällä juoksulla, mutta sen jälkeen esitykset menivätkin huonompaan suuntaan. Viimeksi Vermossa tamma otti jälleen mukavasti kyytiä, mutta laukkaili viimeisellä takasuoralla hylkäykseen. Jos hurjat vauhtivarat omaava ideavarmamme malttaa ravata koko matkan, pystyy se ennakkoon melko sopivalta vaikuttavassa seurassa aivan voittoon asti.

Tuliveera teki kauden avaukseen oikein hyvän esityksen, minkä jälkeen laukat ovat edelleen kiusanneet”, valmentaja Tapio Perttunen kertoo. ”Laukkoihin ei ole löytynyt mitään syytä. Vähän erilaisia varusteitakin on kokeiltu, mutta ei niistä ole ollut apua. Nyt kokeillaan vähän erilaisia päävehkeitä ja toivotaan, että ne auttaisivat varmistumiseen. Harjoitusten perusteella kunto on kohdillaan. Ravatessaan tamman menestys ei tulisi yllätyksenä.”

Tästä kupongille

Hevosurheilun Toto75-ideasysteemi Kouvola

Toto75-1: 3, 2, 1 (4, 5)

Toto75-2: 7 Tuliveera (9, 1)

Toto75-3: 2, 1, 9 (14, 4)

Toto75-4: 2, 5, 7, 9 (10, 3)

Toto75-5: 12 Diva Ek (10, 4)

Toto75-6: 4 Borups Victory (7, 5)

Toto75-7: 14, 8, 9, 5, 13 (6, 4)

3 x 1 x 3 x 4 x 1 x 1 x 5 = 180 riviä – 9,00 euroa 0,05 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Sipi Erkkilä. Here Comes Bertil (8) ei viimeksi Seinäjoella oikein saanut kunnolla pitoa. Toivotaan että Kouvolassa olisi napakan puoleinen rataa. Takarivi on miinus, lähtee voltista hyvin liikkeelle ja nyt ei pysty sitä ominaisuutta hyödyntää. Tuntuu että tällä hetkellä tekee keulasta parhaat esitykset.

Lähtö 2

Tino Lindgren: Chasedia (2) on hoidettu ja pientä lihasmassaa kehitetty. Viimeistely ajettiin reipasta ja hevonen oli ok. Hyvä paikka, edustetaan Suomen lippua kunnialla!

Pia Huusari: MS Triple J (2) viimeksi taas hyvä esitys montessa, jäi matkalla kauas mutta kiri voimissaan tosi kovaa maaliin. Nyt hyvä paikka mutta vastus on kova. Onnistuneella juoksulla pystyy toton tuntumaan. Pieni ja näppärä hevonen, jolle Kouvolan kurvin ei pitäisi tuottaa ongelmia.

Lähtö 4

Jukka Torvinen: Goldas Love (9) sai useamman kovan startin lyhyeen aikaan ja tarkoituksella hieman huilattiin. Huollettu ja treenailtu välissä. Mailille takarivi pieni miinus, jos ei jää matkalla liian kauas pystynee taistelemaan totosijoista.

Lähtö 9

Christa Packalen: Marier Mili (6) teki viimeksi pikku huililta ok esityksen vaikka lopussa vähän puutuikin. Sen startin jälkeen on ollut treeneissä oikein hyvän tuntuinen ja uskon, että se startti avasi vähän paikkoja. Paikka ehkä vähän hankala ja miten juoksu siitä lähtee sitten menemään.

Lähtö 10

Christa Packalen: Jason's Camdenilla (2) kaikki mennyt hyvin ja suunnitelmien mukaan viime startin jälkeen. Paikka on hyvä, lähtö kova ja ajatus olisi että Jason olisi tänään niin hyvä kun vaan tähän hetkeen on mahdollista. Mielenkiintoinen lähtö tulossa!


Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi