Luvassa tuhti 7 oikein

Luvassa tuhti 7 oikein

Ravien määrässä mitattuna tiivistahtinen kesäkausi on starttaamassa.

Keskiviikosta perinteisesti käynnistyvään 7 oikein -viikkoon mahtuu 12 kotimaiset totoravit, joista jokaiseen tarjoilemme käsiohjelmatiedot vihjeineen ja tallikommentteineen. Huomenna ilmestyvä tuorein Suomen ja Ruotsin täysipainoinen infopaketti on tällä kertaa 80-sivuinen.

Jos viikko sitten Toto65-kierros ravattiin Porin keskiviikkoillassa, palataan tänään tuttuun marssijärjestykseen ja 65-peli pelataan Vermoon. Torstain Toto5-ravit ajetaan Lappeenrannassa ja samaan aikaan Härmä aloittaa kesäkautensa Toto4-raveilla. Perjantaina on niin ikään tarjolla kahdet ravit. Forssassa ajetaan Pilvenmäki Specialin -karsinnat. Kakkosravit ovat Ylivieskassa.

Lauantaina perinteikäs kesäraviareena Kokemäki isännöi Toto4-kierrosta, jossa ravien kaikki 11 lähtöä juostaan suomenhevosvoimin. Kuopiossa kilpaillaan rahakkaita lähtöjä, kun Stakesin voittaja kuittaa 36 000 euroa. Ykköspalkinnon arvo nousi normaalia suuremmaksi, kun 4-vuotislähtö ajetaan suorana 12 hevosen finaalina. Rata-arvonta tasoitti voimasuhteita entisestään. Sorsasalossa SHKL Cupin finaalissa 3-vuotiaat tavoittelevat kymppitonnista ja saman summan tienaa myös kylmäveristen Savo-ajon voittaja. Kuopiossa karsitaan myös kaksi finalistia Forssassa 21.5. juostavaan Pilvenmäki Specialin finaaliin.

Lue vihjeet Toto75-kierrokselle keskiviikon printtilehdestä. Näköislehti julkaistaan verkossa jo tiistai-iltaisin. Huomaathan, että näköislehteen lisätään tuoreita tallikommentteja vielä lauantaiaamuna.

Totopelaajien herkkupäivä on tiedossa Ruotsissa lauantain 75-kierroksella, kun Uumajassa on jaossa peräti 2,3 miljoonaa euroa ekstrarahaa. Vihjeet niin lauantain kuin keskiviikon kierroksille löytyvät 7 oikein -lehdestä.

Muistathan, että kätevä näköislehti sisältyy 7 oikein -lehden tilaukseen. Näköislehteen kirjaudutaan asiakasnumerolla. Salasanana toimii postinumero. Lauantaisin näköislehteen päivitetään tuoreita tallikommentteja lauantain ja alkuviikon raveihin.

Etkö ole vielä 7 oikein -tilaaja? Hanki ravien tietopakettisi täältä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi