Kyvykäs Edima on kakkossuosikkina kiinnostava tukipilari vuoden viimeiseen Euro Toto4 -peliin.
Kyvykäs Edima on kakkossuosikkina kiinnostava tukipilari vuoden viimeiseen Euro Toto4 -peliin.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Euro Toto4-ideavihje Kuopio: Suosikki kukistuu keulajuoksulla

Varmana toimii toisen kohteen Edima.

Timo Hulkkosen 5-vuotias Edima palaa tänään kahden ja puolen kuukauden tauolta. Viime kuussa sairastelleen tamman pitäisi Hulkkosen mukaan olla heti ”kohtalaisen hyvä”. Edimalla on erinomainen mahdollisuus keulajuoksuun, ja kun 20 metriä myöhemmin starttaava Thai Profit joutuu kiertämään ulkoratoja pitkin, uskotaan toiseksi eniten peliä kerännyt Edima ideavihjeessä varmaksi.

Avauskohteessa otetaan alle kymmenprosenttisista lapulle X.O.X.O., joka paljastui viime kisansa jälkeen kipeäksi. Kolmannessa Börjesin on alustavalla kahdeksan prosentin kannatuksellaan kiinnostava rasti, ja päätöksessä yllätystä haetaan viimeksi tauolta vaisusti palanneella Tatuarilla.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Euro Toto4-ideavihje: Kuopio

Toto4-1: 2, 1, 8 (6, 10)

Toto4-2: 4 Edima (14, 10)

Toto4-3: 7, 4, 2, 10 (9, 3)

Toto4-4: 3, 12, 7, 11 (4, 9)

3 x 1 x 4 x 4 = 48 riviä – 48,00 euroa 1 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Saara Leväinen: Kiprockilla (9) on taas pitkä starttiväli, mikä ei ole hyvä juttu tälle. Mutta nyt on päästy ajamaan kotona reippaammin, joten pitäisi olla notkeampi kuin viimeksi. Vastus on kovempi ja laukan riski edelleen.

Lähtö 5

Kirsi Tolvanen: Karjalan Ilona (9) sairasti jonkun viruksen marraskuussa eikä ole sen jälkeen ollut ihan samanlainen kuin alkusyksyllä. Menee varmaan starttien myötä eteenpäin.

Karjalan Keisari (10) on ihan hyvässä kunnossa, mutta onneton lähtönopeus tekee sen, että jää paljon alussa. Viimeksi Mikkelissä lähti ihan ok ja jaksaa kyllä kiertää, kun saa vapaata rataa.Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi