Simply The Diamond on toinen varma historian ensimmäiseen Iso Vitoseen. Peliaika päättyy klo 19.55.
Simply The Diamond on toinen varma historian ensimmäiseen Iso Vitoseen. Peliaika päättyy klo 19.55.Kuva: Mia Mäki-Maunus

Hevosurheilun Iso vitonen -ideavihje Seinäjoki: Simply The Diamond apuvarmaksi suursuosikille

Uusi peli Iso vitonen käynnistyy maanantaina Seinäjoella. 40 000 euron bonus kohentaa peliehtoja merkittävästi.

Kierroksen pankki Fiori kelpaa ylipelattunakin varmaksi, sillä Iso Vitonen on siksi haastava pelimuoto, että usein osuvat varmat ovat hyvä valinta etenkin bonuskierroksella. Jukka Torvisen ajokilla on mainio sauma kiihdyttää keulaan ja vetää maaliin saakka.

Toinen varmavalinta Simply The Diamond teki viimeksi Joensuun 75-lähdössä oikein positiivisen suorituksen, vaikka jäi hyvätasoisessa kisassa toiseksi. Nopealla avaajalla on hyvä sauma päästä keulaan seiskaradaltakin, eikä pidemmän starttivälin pitäisi tässä tapauksessa näkyä negatiivisesti.

Mainittakoon kierroksen mahdollisista potintekijöistä Kukkarosuon Veera. Mahtivireisen Teuvo Nikulaisen tallin tamma on kovassa kunnossa, ja ihan pian se onnistuu nappiin, kunhan ravaa koko matkan. Kukkarosuon Veera starttaa Toto5-4:ssä.

Tästä kupongille

Iso Vitonen alkaa

Hevosurheilun Iso vitonen -ideasysteemi Seinäjoelle

Toto5-1: 4, 1 (5, 6)

Toto5-2: 6 Fiori (9, 12)

Toto5-3: 6, 10, 4, 11 (2, 3)

Toto5-4: 12, 14, 3, 7, 16 (1, 10)

Toto5-5: 7 Simply The Diamond (8, 4)

2 x 1 x 4 x 5 x 1 = 40 riviä – 20,00 euroa 0,50 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Ari-Jukka Lehtimäki: Kylmäperän Helmi (15) treenaa hyvin ja pärjää myöhemmin kokemuksen kasvaessa.Nyt lähtönumero 15 vie menestys mahdollisuudet.

Lähtö 8

Panu Ahonen: Elena K.J (1) hakee vielä parasta virettä ja olisi viimeksi tarvinnut jotain vedettäviä lopussa ollakseen hopealla. Tästä koitetaan eteenpäin ja jossei mitään ihmeelllistä tapahdu hevosen kunnolle, se laittaa tällaisenakin muutkin juoksemaan, mikäli lähtönopeus vaan riittää. Edellisessä kohtaamisessa missä oli näitä hevosia, Elenalle jäi kaikki tallelle vaikka datamaatissa jotain muuta väitetäänkin.

Lähtö 10

Panu Ahonen: Northwind Magna (6) teki odotetunlaisen juoksun viimeksi, vaikkei totoon yltänytkään. Leveä rautakenkä vaihtuu nyt avojalkoihin, startissa nähdään miten se vaikuttaa. Kunto on ihan hyvä.
Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi