Teuvo Nikulainen tuo Joensuuhun yllätysvalmiin Kultapostin.
Teuvo Nikulainen tuo Joensuuhun yllätysvalmiin Kultapostin.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Iso Vitonen -ideavihje Joensuu: Pommivarma tasaiseen kohteeseen – mukana valmentajan tuoreet kommentit kilpailupäivältä

Iso Vitonen-kierroksen pelillistä mielenkiintoa syö hieman kolmannessa kohteessa oleva suuri suosikki Atupem, mutta toisaalta se myös helpottaa 50 sentin rivipanoksella pelattavan pelin tekemistä ja sitä, että lapun hinta pysyy kohtuullisena. Ideavihjeen varma poimitaan neljännestä kohteesta, ja kyseessä on todellinen ideavarma, jonka tulosrivi on aivan sekaisin.  

Teuvo Nikulaisen tallista kolmannen kerran kilpaileva Kultaposti on tärvellyt kaksi ensimmäistä starttia laukkoihin, ja toki sellainen voi tulla tälläkin kertaa. Valmentaja on kuitenkin ihan positiivinen hevosen suhteen. Hän sanoo, että kotitreenien perusteella Kultapostin ei tarvitse hävitä samassa lähdössä kilpailevalle Kukkarosuoran Veeralle.

Lisäksi Kultapostille saatetaan tehdä illalla hyvinkin radikaali varustemuutos. Riippuen olosuhteista, Kultaposti kilpailee tänään kesäkengillä tai jopa ilman kenkiä. Joka tapauksessa muutos aiempaan on ihan merkittävä. Viime kilpailussa sillä oli pienet hokit, ja Nikulaisen mukaan muutoksesta on ollut kotiajoissa hyötyä. Joensuuhun on luvattu illaksi vesisadetta ja kelin pitäisi pysyä koko illan plussan puolella. Etenkin ilman kenkiä kilpaillessaan Kultaposti on mielenkiintoinen haku Iso Vitonen -peliin.  

Tästä linkistä kupongille

Hevosurheilun ideasysteemi Joensuuhun

Toto5-1: 3, 10, 4, 2 (6, 11)

Toto5-2: 9, 7 (3, 1)

Toto5-3: 5 Atupem (4, 3)

Toto5-4: 9 Kultaposti (15, 4)

Toto5-5: 11, 4, 6, 7 (10, 2)

 4 x 2 x 1 x 1 x 4 = 32 riviä – 16,00 euroa 0,50 euron peruspanoksella.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi