Radetzky on valmis palaamaan voittokantaan.
Radetzky on valmis palaamaan voittokantaan.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Iso Toto5-ideavihje Mikkeli: Kiihdytys ratkaisee

Raviviikko alkaa Mikkelin Iso Vitosella. Mascara Match kelpaa varmaksi, vaikka peliprosentit (73) iltapäivällä olivatkin hieman liian korkeat. Radetzky puolestaan on hyvä ideavarma sillä oletuksella, että sekin juoksee kärkipaikalla.

Radetzky kiihdytti Vieremällä ohi Effronte Photosta, ja uskotaan niin tapahtuvan nytkin, vaikka Mikkelissä etu onkin sisäpuolen hevosilla, kun kaarre tulee nopeammin vastaan. Joka tapauksessa Radetzky on uloimpaa starttaavaa suosikki An-Dorraa vastaa selkeästi liian vähän luotettu. Niiden peliprosenttien kuuluisi olla melko lähellä toisiaan näistä asetelmista.

Mainiosti uudessa kotimaassaan aloittanut Com Rolf on liikaa pelattu avauskohteessa, ja siihen voi hakea isompaakin yllätystä. Kakkoskohde on mielenkiintoinen kylmäverivoltti pikamatkalla. Suosikit erottuvat, mutta Vennelmon Välkky on parhaana päivänään mahdollinen potintekijä. Se on yllättänyt ennenkin.

Staro Quincyn jäätyä kotitalliin on Napoleon Fortis hyvä pelikohde Toto5-4:ään. Kratos di Quattro otetaan kaveriksi, vaikka lähtöpaikka ei suosikaan.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Iso Toto5-ideasysteemi Mikkeli

Toto5-1: 6, 3, 4, 1, 7 (2, 5)

Toto5-2: 8, 4, 12, 7 (9, 1)

Toto5-3: 3 Mascara Match (1, 2)

Toto5-4: 3, 11 (2, 12)

Toto5-5: 5 Radetzky (8, 3)

5 x 4 x 1 x 2 x 1 = 40 riviä – 20,00 euroa 0,50 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Antti Veteläinen: Vahvistus (10) on suorittanut kaksi starttia tauon jälkeen. Ensimmäisessä kisassa hevonen oli piilevästi sairas ja toisessa kisassa tuli varusterikko. Hevonen tarvitsee pari lähtö kroppaan ollakseen parhaimmillaan. Sijoituksiin 3-5 tyytyväisiä 60 metrin takamatkalta.

Lähtö 6

Jouni Frimodig: Wake Up Boss (4) toimii ja on kunnossa.

Timo Vainio: Fantasy Boy (8) on mennyt hyvin treenissä, alumiinit laitettu eteen.

Lähtö 9

Juuso Nyström: Olwingin (10) edellinen startti ei anna vireestä rehellistä kuvaa, koska ohjastaja unohti tulla ottamaan pullarinverkon pois ennen lähtöä ja ruuna oli ehkä sen vuoksi kuskin mukaan ”hieman nahkea” . Virtaa riitti startin jälkeenkin vielä turhankin paljon, joten mahdollisesti sijoitus olisi voinut olla hieman parempi.

Lähtö 10

Okko Mikkonen: Take The A Trainilla (7) kova vastus, mutta keli suosii,

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi