Raviohjastaja Henna Halme
Henna Halmeella on maanantain Iso Toto5:ssä useampikin hyvä voittosauma. Peliaika päättyy klo 19.55.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Iso Toto5-ideavihje Mikkeli: Kärkipaikka on valttia

Selväpiirteisen näköinen Iso Toto5-kierros aloittaa kesäkuun viimeisen raviviikon.

Mikkelin vauhtiradalla mennään, ja pääosa kohteista on mailin ryhmiä. Päätöskohteen Al’s Starlicious on kohteiden todennäköisin voittaja, ja se jää hieman ylipelattunakin tukipilariksi. Toinen varma on kolmoskohteessa keulaan pyyhkäisevä Huvin Aihe, joka pystyy valioaikaan. Se riittänee tänään voittoon.

Avauskohteessa huippuvireinen Callala Ikaros on takamatkan vitosradaltakin todennäköinen menestyjä. Ilman kaikki kenkiä nyt kilpaileva Franz Jäger on mahdollinen keulahevonen, ja se heittää ainakin haasteen. Kahden merkin taktiikka tuntuu hyvältä vaihtoehdolta avauskohteeseen.

Maleficent River on takamatkaltakin vahvoilla Nuorten sarjassa, sillä tammalla on luokkaa ja vauhtia huomattavasti kovempiinkin tehtäviin. Paalulta kannattaa vähän pelatuista varoa etenkin Applehills Victorya, joka voittaakin pian jossain.

Toto5-4;ssä Fux, Archibald ja Ready Boss todennäköisesti ottavat jo kiihdytyksessä yhteen, ja alkuvauhti voi mennä ylikovaksikin. Silloin etenkin suoraan parijonoon pääsevän Carelian Surprisen osakkeet nousisivat merkittävästi.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Iso Toto5-ideasysteemi Mikkeli

Toto5-1: 10, 2 (5, 8)

Toto5-2: 15, 1, 2, 7 (9, 7)

Toto5-3: 6 Huvin Aihe (1, 5)

Toto5-4: 5, 1, 6, 10 (7, 8)

Toto5-5: 1 Al’s Starlicious (7, 12)

2 x 4 x1 x 4 x 1 = 32 riviä – 16,00 euroa 0,50 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Isto Kuisma: Quick Ale (3) tuntuu että parantaa koko ajan, viimeksi juoksu meni vaikeaksi. Kokeillaan jenkkejä niin saadaan infoa tulevaisuuteen.

Lähtö 5

Christa Packalen: Tuhti-Kersantti (1) on mennyt koko ajan starttien myötä odotetulla tavalla eteenpäin. Nyt hyvä paikka ja saa tuosta hyvän juoksun. Ei laiteta vielä mitään virityksiä varusteisiin. Pyritään olemaan totossa.

Lähtö 7

Jyrki Jauhiainen: Applehills Victory (2) on lahjakkaan tuntuinen varsa. Se tuntuu unohtaneen viime vuotiset laukat ja kannoille polkemisen Jyväskylän startissa. Ravilla ainakin rahoille.

Jyrki Jauhiainen: Applehill's Boss (10) on hyväravinen ruuna! Ruunattiin kun tuli vihaiseksi tarhakaverilleen 3-vuotiaalle oriille. Oli hyvä keskiviikon viimeistelyssä.

Timo Vainio: Fantasy Boy (16) hyvin nousujohteisesti treenannut.

Lähtö 9

Marinka Salminen: Fux (5) suoritti tosi hyvin pitkältä tauolta. Palautui nopeasti ja vaikuttanut oikein hyvältä startin jälkeen. Nyt kevennetään pikkuisen balanssia viimekertaisesta. Eturivistä ajetaan rohkesti eteenpäin, tai vaikkei ajettaisikaan Fux menee silti. Koskaanhan tämän kanssa ei voi varmaksi mitään sanoa kun saattaa esittelyn ja lähtöhetken välissä höyrytä itsensä tyhjäksi, mutta mikäli vain malttaa, odotan kärkipään sijoitusta.

Emma Väre: Stonecapes Vicrorille (8) tuli viimeksi vaan liian pitkä kiri ilman selkää, muuten ok. Kotona oikein pörhäkkä tässä välissä, paremmalta paikalta olisi ollut hyvät odotukset mutta tuolta ollaan vauhdinjaon ja muiden armoilla.

Lähtö 10

Christa Packalen: Que Talille (11) tuli viimeksi laukka mutta oli siltikin melko kehno. Mitään vikaa ei löytynyt, joten kaikki pitäisi olla kunnossa. Huono paikka mailille, joten menestyminen voi olla hankalaa. Otetaan ekaa kertaa nyt kengät pois!

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi